Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα Παπουτσάκη


Κάλεσμα στον κόσμο του Εργοτέλη απηύθυνε ο Απόστολος Παπουτσάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη  εν όψει τυν αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Παγκρήτιο» το Σάββατο (10/09). Ο νέος πρόεδρος της Super League ζήτησε κόσμια συμπεριφορά:

«Φίλοι του Εργοτέλη, φίλαθλοι. Για πρώτη φορά φέτος απευθύνομαι σε εσάς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας. Μας χωρίζουν λίγες ώρες από το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της ομάδας μας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Και όλοι κορυφώνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου το βράδυ του Σαββάτου να μας βρει χαρούμενους να πανηγυρίζουμε. Η ομάδα μας προετοιμάζεται για να κατακτήσει την πρώτη φετινή νίκη της και εμείς από την κερκίδα έχουμε το δικό μας ξεχωριστό ρόλο: να της δώσουμε την απαραίτητη ώθηση και να σταθούμε δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Στηρίζουμε την ομάδα μας, φωνάζουμε για να την ενισχύσουμε, αλλά έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι είναι πολύ εύκολο πλέον να της κάνουμε κακό. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας και να μην παρασυρόμαστε από ενδεχόμενες συμπεριφορές τρίτων. Για λόγους ασφαλείας, το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα ισχύει κανονικά σε όλα τα παιχνίδια μας. Επομένως, είναι υποχρεωτικό να έχουμε μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα τόσο για να αγοράσουμε εισιτήριο, όσο και για να μπούμε στο γήπεδο.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Πέρασαν πέντε μήνες από την τελευταία φορά που ο Εργοτέλης έδωσε επίσημο παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο και μάλιστα ήταν νικηφόρο. Σαν πολύ δεν περιμέναμε; Ας δείξουμε λοιπόν με την παρουσία μας στο Παγκρήτιο πόσο μας έλειψε αυτή η συνάντηση στις εξέδρες με αφορμή την αγαπημένη μας συνήθεια, την αγαπημένη μας ομάδα, τον Εργοτέλη».



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: