Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Παπαδόπουλος: «Θα τα καταφέρουμε με Κροατία»


Αισιόδοξος ότι η Εθνική θα νικήσει την Κροατία στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του Οκτωβρίου, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος θα απουσιάσει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω καρτών, μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM και εκτός της Εθνικής ομάδας, αναφέρθηκε και στους δικούς του στόχους.

«Σίγουρα ήμασταν στενοχωρημένοι από την ισοπαλία, αλλά πήραμε 4 βαθμούς σε δύο ματς και από την αρχή των παιχνιδιών δεν φανταζόμασταν πως θα το καταφέρναμε. Ελπίζαμε να πάρουμε τρεις με νίκη επί της Λετονίας. Μετά την επικράτηση επί του Ισραήλ, έπρεπε να νικήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι, αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τώρα πάμε να νικήσουμε την Κροατία που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι πρώτη στον όμιλο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πάμε μόνο για ένα αποτέλεσμα και αυτό μας προσθέτει πίεση, αφού παίζουμε εντός έδρας αλλά θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο σκόρερ της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Λετονία και πρόσθεσε σχετικά με έναν μικροτραυματισμό του:

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο από το ματς της Εθνικής, αλλά είμαι καλά και αύριο θα κάνω προπόνηση, δόξα τον θεό».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: 

«Σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά, όμως για το ποδόσφαιρο εδώ είναι τέλεια. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες γι’ αυτό. Ο κόσμος, η οργάνωση, το γήπεδο ακόμη και οι αθλητικοί παράγοντες. Εδώ τον ποδοσφαιριστή τον σέβονται και τον θαυμάζουν. Θεωρείται σημαντικός για την ομάδα και τον προσέχουν. Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα». 

Για την προσωπική του βελτίωση: 

«Ο ρυθμός είναι τελείως διαφορετικοί από την Ελλάδα. Πρέπει καθημερινά να δίνεις το 100% γιατί η προπόνηση είναι σαν αγώνας. Αν δεν κάνεις σωστή προπόνηση, δεν θα παίξεις στα ματς. Η πραγματική δουλειά γίνεται στους αγώνες. Αν παίζεις συχνά, βελτιώνεσαι. Από εκεί κερδίζεις και από εκεί βγαίνει η δουλειά. Έχω τεράστιους συμπαίκτες στην ομάδα που με βοηθούν και με συμβουλεύουν». 

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:

«Όπου κι αν παίξω δεν έχω πρόβλημα, για μένα είναι το ίδιο. Και δεξί μπακ να μου πουν, θα παίξω. Πλέον παίζω το ίδιο καλά και ως αμυντικό χαφ, δεν έχω κάποια προτίμηση. Το γκολ έμφυτο αλλά και θέμα ενστίκτου. Τώρα έχω δύο τέρματα με την Εθνική σε τρία επίσημα ματς, αλλά καλύτερα να μην έβαζα γκολ με τη Λετονία και να παίρναμε τη νίκη». 

Για τους στόχους που έχει για το μέλλον, αλλά και τα πώς περνάει τη μέρα του, σχολίασε: 

«Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι. Θέλω να παίζω καλά στη Σάλκε και να υπάρχουν κλήσεις στην Εθνική και αν έρθει κάτι καλύτερο, καλώς να έρθει. Εδώ είναι και η οικογένειά μου, η μητέρα μου και ο αδελφός, ενώ και οι υπόλοιποι έρχονται συχνά και αυτό με βοηθά. Παίζω παιχνίδια στο Playstation με τον αδελφό μου, λίγο λάπτοπ και μετά προπόνηση». 

«Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Είχαμε καλό ξεκίνημα και νομίζω ποως θα πάμε καλά. Πιο δυνατές ομάδες στην Bundesliga είναι η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ».



Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: