Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σκάνδαλο στο Ευρωμπάσκετ!!

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Σοτούλοβιτς "πιάστηκε" να προσπαθεί να επηρεάσει τους διαιτητές του αγώνα Ελλάδα-Μαυροβούνιο, αλλά υποστήριξε: "Οι Ελληνες πλησιάσαν τους διαιτητές!".

Σκάνδαλο στο Ευρωμπάσκετ!
Μεγάλο σκάνδαλο πάει να ξεσπάσει στο Ευρωμπάσκετ! Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Σοτούλοβιτς "πιάστηκε" να προσπαθεί να επηρεάσει υπέρ της χώρας του τους διαιτητές του αγώνα με την Ελλάδα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τη διοργάνωση!
Μάλιστα, βρέθηκαν και τα μηνύματα που έστειλε στους διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα (στον Γερμανό Ρόμπερτ Λότερμοζερ, τον Πορτογάλο Φερνάντο Ρότσα και τον Σέρβο Μιλιβόιε Γιόβτσιτς) και στα οποία ανέφερε: "το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας".
Πλέον, ο Σοτούλοβιτς αναμένεται να αποβληθεί κι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πάντως, ο Μαυροβούνιος διαιτητής -στην προσπάθεια προφανώς να τα ρίξει στην Ελλάδα- υποστήριξε ότι στο σκάνδαλο εμπλέκεται και η ελληνική ομοσπονδία, αφού υποστήριξε ότι άνθρωπος της ΕΟΚ επιχείρησε συστηματικά να πλησιάσει διαιτητές πριν τους αγώνες της Εθνικής μας!
Μάλιστα, υπάρχει μια φήμη που αναφέρει ότι η ελληνική ομοσπονδία έχει τιμωρηθεί ήδη από τη FIBA με πρόστιμο 15.000 ευρώ για το θέμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πηγή.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: