Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

«Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ από τον Ζαγοράκη»


«Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ από τον Ζαγοράκη»
Τίποτα ύποπτο δεν κρύβεται πίσω από την απόφαση αναβολής της προγραμματισμένης για αύριο απολογιστικής συνέντευξης Τύπου για τα οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ την τελευταία 4ετία όπως ξεκαθάρισε ο Άκης Μπεκιάρης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έγινε για να μην αποπροσανατολιστούν οι οπαδοί και οι παίκτες από τις από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις», πρόσθεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ σχολιάζοντας: «Ο ΠΑΟΚ έχει βγει κερδισμένος από την παρουσία Ζαγοράκη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άκη Μπεκιάρη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τις διευκρινήσεις που έδωσε:

«Σχετικά με τον έλεγχο, είναι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ από τον περασμένο Οκτώβριο. Για την οποία υπήρχε συνεννόηση και με την ΠΑΕ.

Ο έλεγχος αυτός ξεκίνησε κάποια στιγμή μέσα στο 2011 και -από εκεί και πέρα- τα αποτελέσματά του αναμένονται περίπου στο τέλος του μήνα που τρέχει. Δεν υπάρχει κανένας αιφνιδιασμός.

Είναι ένας έλεγχος που έχει αποφασιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, όχι μόνο για την ΠΑΕ αλλά και για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ερασιτέχνης είναι κάτοχος του 10%. Μετά από πρόταση των μελών του Ερασιτέχνη συστήθηκε μια επιτροπή, η οποία αποτελείται από τρία μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη. Έψαξαν και βρήκαν ένα γραφείο ορκωτών λογιστών το οποίο ανέλαβε να κάνει έναν έλεγχο στα οικονομικά τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δέχθηκε ένα αίτημα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ότι επίκειται το πόρισμα του ορκωτού λογιστή, που θα δημοσιοποιηθεί από τον Ερασιτέχνη. Έτσι λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα και για να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη των οπαδών του ΠΑΟΚ, από αυτά τα θέματα που πραγματικά πρέπει να είναι στο μυαλό όσων υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ, λήφθηκε αυτή η απόφαση.

Τα αποτελέσματα αναμένονται πολύ κοντά και θεωρήσαμε σκόπιμο να ζητήσουμε από την ΠΑΕ να αναβάλουμε την συνέντευξη Τύπου η οποία είχε προγραμματιστεί για αύριο κάτι που έγινε αποδεκτό»

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ θέτει μια προθεσμία 15 ημερών αλλά νομίζω ότι το πνεύμα της ανακοίνωσης είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να κλείνουν οι υποθέσεις, οι αμφισβητήσεις, οι ψίθυροι που ακούγονται.

Θεωρώ ότι η κοινωνια βρίσκεται σε μια τέτοια αναστάτωση και η καχυποψία έχει πάντα στην Ελλάδα πρόσφορο έδαφος. Άποψή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ στα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Ζαγοράκη βγήκε κερδισμένος. Δεν λέω ότι όλα έγιναν τέλεια. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το καλοκαίρι του 2007 είναι σε καλύτερη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: