Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κόουτς Φερνάντο, ατυχήσαμε…!!

Ο κόουτς διατήρησε το αήττητο στον πάγκο της εθνικής αλλά επί της ουσίας το ισόπαλο αποτέλεσμα με τους Λετονούς ήταν η πρώτη του ήττα. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.
Κόουτς Φερνάντο, ατυχήσαμε…
Οι Λετονοί τον χτύπησαν με τον ίδιο τρόπο που χτυπούσε αυτός τους αντιπάλους του: Στην κόντρα επίθεση. Κι όμως ο Σάντος ήξερε από που θα τού 'ρθει αλλά δυστυχώς παρότι προσπάθησε να πάρει τα μέτρα του, οι επιλογές που έκανε τον πρόδωσαν.
Ο σχηματισμός 4-2-3-1 δεν λειτούργησε. Ο κόουτς το παραδέχτηκε εμμέσως λέγοντας ότι ο Τζιόλης δεν ήταν έτοιμος για παραπάνω από σαρανταπέντε λεπτά. Προφανώς αν ήταν θα παίζαμε 4-3-3 σύστημα που το ξέρουν οι διεθνείς και που για πρώτη φορά το άλλαξε ο Φερνάντο Σάντος.
Ωστόσο δεν φταίει ο κόουτς που ο Φετφατζίδης και ο Σαμαράς έμειναν σε όλο το πρώτο ημίχρονο εκτός παιχνιδιού. Ούτε γιατί ο Σαλπιγγίδης που είναι δεινός σκόρερ κατά τα άλλα σούταρε δύο φορές πάνω στα δοκάρια του Βάνινς.
Η ζημιά έγινε κι είναι κρίμα να μην παραδεχόμαστε το προφανές: Ότι παίκτες σαν τον Τοροσίδη, τον Κατσουράνη και τον Νίνη δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαθιστούμε χωρίς κραδασμούς και προβλήματα.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: