Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο ο Τζέκος "πλήρωσε τη νύφη"

Ο κύκλος της φωτιάς έκλεισε. Επιτέλους έκλεισε. Χρειάστηκε να περάσουν βέβαια επτά ολόκληρα χρόνια αναμονής, προσμονής, αγωνίας και διεθνούς ενδιαφέροντος. Γράφει ο Χρήστος Παπαχρήστου.
Μόνο ο Τζέκος "πλήρωσε τη νύφη"
Ανάλογα πάντα για το ποια πλευρά ενδιαφερομένων μιλάμε. Αθλητές, προπονητές, ιατροί, διεθνή και εθνικά ΜΜΕ, μάρτυρες, αστυνομικοί, δικαστές και βέβαια φίλαθλοι ή ακόμα ακόμα απλοί άνθρωποι επέδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα το δικό τους προσωπικό ενδιαφέρον για την περίφημη υπόθεση του τροχαίου με τη μοτοσικλέτα των Κεντέρη - Θάνου.
Ενός τροχαίου που χαρακτηρίστηκε «μαϊμού», φράση που μάλλον πρέπει ή να παραγραφεί ή να διαγραφεί, όπως προτιμάει καθείς, μετά την αθωωτική απόφαση του Εφετείου της Αθήνας.
Υπήρξε τροχαίο ή, αν προτιμάτε, δεν αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία ότι δεν υπήρξε
Ολα λοιπόν τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα, χωρίς τη φυσική παρουσία των δύο ολυμπιονικών μας κατά την εκδίκαση της υπόθεσής τους.
Πλην ωστόσο του προπονητή τους Χρήστου Τζέκου που πάντα ήταν παρών, ντυμένος στην τρίχα με κοστούμι και γραβάτα.
Οπως άλλωστε ομολογεί ο ίδιος, έτσι επίσημα ντυνόταν πάντα. Από έφηβος ακόμα. Ο Κώστας Κεντέρης έχει αποτραβηχτεί καιρό τώρα από την Αθήνα. Πήρε τα βουνά Αυτός, ένας νησιώτης από τη Μυτιλήνη, ζει σήμερα στα υψόμετρα της Ηπείρου.
Μια οικογενειακή τουριστική επιχείρηση στα Ζαγοροχώρια «κλέβει» όλο το ενδιαφέρον και την ενέργειά του.
Φυσικά προέχει πάντα η οικογένειά του. Το χαμόγελο δεν έχει εγκαταλείψει τα χείλη του. Απλά μεγάλωσε μετά την προχθεσινή αθωωτική και συνάμα απόλυτα λυτρωτική απόφαση.
Η Κατερίνα Θάνου ζει και κινείται στην Αθήνα. Βρίσκεται εκτός γάμου μετά το διαζύγιό της. Μια όμορφη γυναίκα που σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη τη δυναμική αθλήτρια των 100 μ. του παρελθόντος.
Σαν να «έβγαλε» κάμποσα χιλιόμετρα από πάνω της ή μπόλικα καντάρια άγχους. Υπηρετεί ως αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία. Τη νύφη, όπως φαίνεται, πλήρωσε, όπως λέει ο λαός μας, μόνον ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος.
Για άσχετους με την υπόθεση του τροχαίου λόγους. Ενοχος επειδή βρέθηκε ψευδοεφεδρίνη σε όρια λήξης του σκευάσματος στο γραφείο του.
Ψευδοεφεδρίνη υπάρχει σε κάθε αποσυμφορητικό μύτης εξαιτίας ενός μπουκώματος.
Ο Τζέκος, ο οποίος θα προσφύγει στον Αρειο Πάγο, δεν είναι πλέον σήμερα προπονητής στίβου. Ασχολείται μαζί με τη σύζυγό του με μια οικογενειακή επιχείρηση που σχετίζεται άμεσα με τον τομέα διακόσμησης.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: