Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τους έκαναν τη μούρη κρέας...!!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε "καμπάνες" για πρώην υπαλλήλους της που εμπλέκονταν στα στημένα. Δεν τους αφήνει να ξανασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τους επιβάλει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ό,τι ήταν να κάνουν, όμως, το έκαναν. Έτσι δεν είναι;
Τους έκαναν τη μούρη κρέας...
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
1. Με την υπ΄αριθμ. 268/08-09-2011 απόφασή της κηρύσσει τον εγκαλούμενο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, πρώην υπάλληλο της Ε.Π.Ο, πειθαρχικώς ελεγκτέο και του επιβάλλει α) χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, β) απαγόρευση εκτέλεσης υπ΄ αυτού οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄ όρου ζωής και γ) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄ όρου ζωής.

2. Με την υπ΄αριθμ. 269/08-09-2011 απόφασή της κηρύσσει τον εγκαλούμενο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΤΟΤΣΗ, αδειοδοτημένο από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών, πειθαρχικώς ελεγκτέο και του επιβάλλει α) χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, β) απαγόρευση εκτέλεσης υπ΄ αυτού οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και γ) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: