Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Υπάρχει ή όχι ομοφωνία στην ΕΠΟ;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της για τον υποβιβασμό του Ηρακλή κάνει λόγο για ομοφωνία της εκτελεστικής γραμματείας, ωστόσο ένα μέλος της δήλωσε πως δεν ήξερε τίποτα για την υπόθεση!
Υπάρχει ή όχι ομοφωνία στην ΕΠΟ;
Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 8/9/2011, δια περιφοράς λόγω του κατεπείγοντος του υπό εξέταση θέματος, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (άρθρο 32, παρ. 2 του Καταστατικού Ε.Π.Ο.), με θέμα ημερήσιας διάταξης:
«Ενώπιον του Εφετείου Αθηνών 1. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Π.Α.Ε. Ηρακλής κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπως εκπροσωπείται νόμιμα για την ακύρωση α) της υπ΄ αριθ. 182/2011 Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και β) της υπ΄ αριθ. Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και 2.Αγωγή της Π.Α.Ε. Ηρακλής κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την ακύρωση α) της υπ΄αριθ. 182/2011 Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Ε.Π.Ο. και β) της υπ΄αριθ. 133/2011 Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Ε.Π.Ο.».
Ομόφωνα αποφάσισε να επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012».
Ωστόσο, περίπου είκοσι λεπτά μετά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο συνεργάτης της ιστοσελίδας BlueArena, Χάρης Λάμπρου, επικοινώνησε με τον Χρήστο Σάββα, ένα από τα επτά μέλη της εκτελεστικής γραμματείας, ο οποίος σχολίασε: "Εμένα δεν με κάλεσε κανείς στο τηλέφωνό μου. Πώς λοιπόν υπάρχει ομόφωνη απόφαση;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: