Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

«Τα λεφτά θα τα πάρετε, παίξτε όμως και μπάλα!»

Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στην Παιανία και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αφορμή τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» τους ενημέρωσε πως δεν θα έχουνε κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές τους, ωστόσο τους ζήτησε να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα, κάτι που θα κάνει καλό στον σύλλογο.
«Τα λεφτά θα τα πάρετε, παίξτε όμως και μπάλα!»
Ο πρόεδρος των «πρασίνων» σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους παίκτες μετά τις τελευταίες αλλαγές και κυρίως την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, βρέθηκε την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην Παιανία και μίλησε στην ομάδα. Τους εξήγησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να... χάσουν τα λεφτά τους από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τους ζήτησε να βελτιωθούν και μάλιστα έστειλε... ειδικό μήνυμα στους παλιούς.

Αρχικά, ο Γόντικας ανέφερε: "Γνωρίζετε ότι είστε σε μία ομάδα που ήταν και θα συνεχίσει να είναι μεγάλη. Μέχρι τώρα δεν είχατε κανένα πρόβλημα στις παροχές σας, ούτε και πρόκειται αυτό να αλλάξει στο προσεχές διάστημα".
Στη συνέχεια όμως τόνισε: "Σημασία έχει η εικόνα μας να είναι κάθε μέρα και καλύτερη και αυτό θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Ζητώ ειδικά από τους παλαιότερους να μυήσετε τους νέους στο τι σημαίνει Παναθηναϊκός, ώστε να αναπτύξουμε το μέγιστο δυνατό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: