Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

FC: Επιστολή Ντομί για το πρωτοσέλιδο!!

FC: Επιστολή Ντομί για το πρωτοσέλιδο
Ήταν σίγουρο πως ένα τέτοιο μείζονος σημασίας θέμα δεν θα περνούσε «στο ντούκου». Γιατί όταν τίθενται θέματα τιμής και αξιοπρέπειας, ο πολύπειρος Γάλλος μπακ-χαφ ξέρει καλά να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Προς: Διευθυντή εφημερίδας «Σπορ του Βορρά»
Κοινοποίηση: Λοιπά Μ.Μ.Ε.

Αγαπητέ κύριε,

Προ ολίγου ο image maker μου, μού απέστειλε με μέιλ το σημερινό πρωτοσέλιδο της έγκριτης εφημερίδας σας, στου οποίου την κεντρική φωτογραφία απεικονίζομαι σε στιγμή έντονης προπόνησης, από παλαιότερη καλοκαιρινή προετοιμασία μου με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Μετά την αρχική μου έκπληξη, επικοινώνησα με τον μάνατζέρ μου για να τον ρωτήσω μήπως είχαμε κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής από ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν είχε προλάβει να μου το πει. Αφού έψαξε λίγο το θέμα, μου εξήγησε ότι πρόκειται προφανώς για παρεξήγηση, καθώς η φωτογραφία είναι μεν δικιά μου, ωστόσο το θέμα δεν αναφέρεται σε ‘μένα, αλλά στον καλό συνάδελφο Leonardo de Jesus Geraldo, γνωστότερο στο ευρύ κοινό ως Leonardo ή για τους φίλους απλά «Leo», και την πιθανότητα συνεργασίας του με τον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Κύριε διευθυντά, κύριε αρχισυντάκτα, γνωρίζω πως θα μου πείτε πως «τέτοια λάθη γίνονται», ωστόσο έχω την εξής απορία: Πως γίνεται να μας μπερδέψατε; Πως καταφέρατε να μην ξεχωρίσετε δύο ανθρώπους που στο μόνο πράγμα που μοιάζουν είναι στο χρώμα του δέρματος; Εγώ είμαι 1,80, ο Λεονάρντο 1,72. Εγώ έχω κωνικό και ξυρισμένο κεφάλι, ενώ αυτός ολοστρόγγυλο και ενίοτε με μπούκλες. Η αφεντιά μου παίζει άνετα και ως εσωτερικός αμυντικός μέσος, ο κύριος την έχει δει ποτέ τη θέση, έστω με το κυάλι; Εγώ είμαι γεμάτος μύες από την χρόνια σκληρή εξάσκηση, αυτός είναι ζήτημα αν ζυγίζει 2-3 κιλά παραπάνω από τον Φετφατζίδη. Σε τελική ανάλυση, εγώ είμαι 33 ενώ αυτός 26, δεν προσέξατε τη διαφορά που προσδίδει η εμπειρία στην έκφραση;

Κύριε διευθυντά, δεν θέλω να γίνω υπερβολικός και να εντάξω την αστοχία σας αυτή στο εν εξελίξει οργανωμένο σχέδιο της δυσφήμισης της ποδοσφαιρικής μου αξίας, το οποίο έχει ήδη επιτύχει να βρίσκομαι χωρίς ομάδα από τις 15/7 τρέχοντος έτους -οπότε και έλυσα το συμβόλαιό μου με την Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον. Θα παρακαλούσα απλώς να επανορθώσετε σε ένα από τα επόμενα φύλλα σας βάζοντας πλάι-πλάι τις φωτογραφίες μας και στη θέση του κειμένου την ακόλουθη ρίμα, που συνέγραψα ειδικά για την περίσταση:

Αν θες να μπλέξεις τον Ντομί
με κάποιον Λεονάρντο
σκέψου το πάλι, γιατί αλλιώς
θα έχεις τύχη Πάρντο

Γιατί ο Ντιντιέ είναι ευθύς
κατέχει τα αντριλίκια,
για Βραζιλιάνο τι να πω...
απλά παπατζιλίκια

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας,
Didier Arsene Marcel Domi (εμπειρία, εγγύηση, ποιότητα)

Από την στήλη του Fight Club (Στα Χαρακώματα)

πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: