Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν έχουμε σχέση με τα στημένα"

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε συμμετοχή της κρητικής ομάδας στο σκάνδαλο με τα στημένα.

"Δεν έχουμε σχέση με τα στημένα"
Νέες διώξεις αναμένεται να ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για το σκάνδαλο με τα στημένα λόγω... Τσακογιάννη και Ηλιούπολης. Όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να κληθούν σε απολογία για τα περσινά τους παιχνίδια με την Ηλιούπολη. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τιμωρηθούν, καθώς τα όποια «στησίματα» μπορεί να έγιναν εν αγνοία τους.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, ξεκαθάρισε στο Gazzetta.gr ότι η ομάδα του δεν έχει καμία σχέση και καμία εμπλοκή στο σκάνδαλο και τόνισε ότι η αθωότητα της θα αποδειχθεί αφού «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».
O Mαχλάς υποστήριξε: «Δεν ισχύει τίποτα, δεν υπάρχει καμία συνομιλία ανθρώπου της ΠΑΕ ή ποδοσφαιριστή με τον κύριο Τσακογιάννη, όπως και με κανέναν που να σχετίζεται με τα στημένα. Τώρα αν κάποιος τρίτος, τέταρτος, ή πέμπτος έχει μιλήσει μαζί του και μας έχει αναφέρει δεν με ενδιαφέρει. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει καμία συμμετοχή σε κανένα ματς, όχι μόνο με την Ηλιούπολη, αλλά με καμιά άλλη ομάδα. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι».
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: