Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

«Αναβάλλεται η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ»


Στην εκπομπή του Libero 107.4 "Στο πέναλτι" φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ Άκης Μπεκιάρης και τοποθετήθηκε στο αίτημα του ΑΣ ΠΑΟΚ προς την ΠΑΕ για την αναβολή της αυριανής συνέντευξης Τύπου καθώς και για θέματα που αφορούν την διοίκηση πρωτοδικείου και τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπεκιάρης:

"Να σας πως είχαμε πριν από λίγο την θετική αποδοχή του αιτήματός μας από την ΠΑΕ όπως με ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΑΣ κ. Κατσαρής.

Εμείς ζητήσαμε την αναβολή της αυριανής συνέντευξης Τύπου καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται ο οικονομικός έλεγχος και θα ανακοινωθεί το πόρισμα".

Για το αν έπρεπε να το σκεφτεί αυτό η ΠΑΕ νωρίτερα:

"Ο καθένας βλέπει την κατάσταση από δική του μεριά. Εγώ τώρα δεν βγήκα στην εκπομπή για να πω τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν ξέρουμε τι κάνει η ΠΑΕ εμείς ξέρουμε πως πρέπει να βγει πρώτα το πόρισμα του ελέγχου και μετά να πουν τα πάντα στον Τύπο".

Aν ισχύουν οι ημερομηνίες που θα βγει το πόρισμα όπως είπε ο κ. Ποζατζίδης:

"Αν και δεν είμαι σε αυτή την επιτροπή μπορώ να σας πω πως αφού το είπε ο κ. Ποζατζίδης που είναι μέλος της επιτροπής γνωρίζει τα πάντα για το συγκεκριμένο θέμα και για τις ημερομηνίες".

Για την ανακοίνωση αυτή:

"Σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για την συνέντευξη και πάρθηκε η απόφαση, το να ζητήσουμε δηλαδή την αναβολή της συνέντευξης".

Για την ημερομηνία που λήγει η τωρινή διοίκηση πρωτοδικείου:

"Έχω την εντύπωση πως λήγει στις 18 Σεπτεμβρίου όμως δεν είμαι 100% σίγουρος καθώς δεν έχω μπροστά μου τα χαρτιά".

Για την διάρκεια της διοίκησης πρωτοδικείου:

"Από το πρωτοδικείο ζητείται 6μηνη θητεία και με κάτι έξτρα ζητήματα που προστίθενται μπορεί να κρατήσει περίπου 7.5-8 μήνες, χωρίς να είναι κάτι δεδομένο".

Για το αν υπάρχει όριο μια διοίκησης πρωτοδικείου:

"Ο νόμος δεν έχει κάποια δέσμευση σε αυτό, άρα λογικά μπορεί μια διοίκηση να μείνει αρκετό καιρό".

Για την σχέση της διοίκησης πρωτοδικείου με τα χρέη που δημιουργούνται αλλά και τα ήδη υπάρχοντα:

"Η διοίκηση πρωτοδικείου έχει ευθύνη για τα δικά της χρέη και μόνο (δηλαδή τα χρέη που δημιουργεί κατά την διάρκειά της προς το δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς) και όχι για τα προηγούμενα παλαιότερων διοικήσεων. Ενώ όλα τα χρέη επιβαρύνουν και την κάθε ΠΑΕ".


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: