Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Πάτησε" την Λίβερπουλ στο "Ναό"! (BINTEO)

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Ολυμπιακός θριάμβευσε 1-0 την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ με γκολάρα του Ιεροκλή Στολτίδη και εγκαινίασε με τον ιδανικότερο τρόπο το ανακαινισμένο "Καραϊσκάκη" σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ!
"Πάτησε" την Λίβερπουλ στο "Ναό"! (BINTEO)
Με μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές νίκες είναι για τον Ολυμπιακό συνδεδεμένη χρονικά η σημερινή ημερομηνία. Ανήμερα της ....αποψινής πολύ μεγάλης αναμέτρησης του Θρύλου με την Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς» πριν από επτά ακριβώς χρόνια ο Θρύλος μεγαλούργησε και πέτυχε τεράστιο θρίαμβο με 1-0 επί της Λίβερπουλ, η οποία στη συνέχεια της σεζόν κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Θρύλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ξανά στον πάγκο του μπήκε ...φουριόζος και αφού στο 9' είχε δοκάρι με τον Γιάννη Οκκά, στο 17' άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο, ο Ιεροκλή Στολτίδης πήρε...παραμάζωμα την αγγλική άμυνα και με κεφαλιά – δυναμίοτη χάρισε στον Θρύλο μία τεράστια σε αξία νίκη, μέσα σε αποθέωση από 33.000 τρελαμένοςυ οπαδούς του Θρύλου!
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο με τους Καφέ, Τζιοβάνι, ενώ στο 75' η κεφαλιά του Στολτίδη συγκλόνισε το οριζόντιο δοκάρι!
Πηγή: katimagiko.gr(κλικ πάνω στη φώτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: