Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Θα γίνει της... κελεμπίας!!

Εδώ γελάνε. Με γέλια ακατάσχετα, μέχρι δακρύων. Τελικά υπάρχει πρίγκιπας. Και το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟ, το νέο γήπεδό του και για άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα, είναι ουσιαστικό και συγκεκριμένο.
Θα γίνει της... κελεμπίας!
Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...
Με τη βούλα, όπως αυτή που είχε χθες το χαρτί που έστειλε μέσω του δικηγόρου που τον εκπροσωπεί στην Αθήνα, του απόλυτα αξιόπιστου κ. Πετρόπουλου.
Ο κ. Βγενόπουλος, που έχει αυτοαναγορευτεί σε τιμητή των πάντων και σε επίδοξο σωτήρα του Παναθηναϊκού, καθυβρίζοντας όποιον βρει στο διάβα του (από πολιτικούς αρχηγούς στο παρελθόν μέχρι επιχειρηματίες), αλλάζοντας λόγια και απόψεις από τη μια μέρα στην άλλη, βιάστηκε να γελοιοποιήσει την υπόθεση που μας ήρθε από τη Σαουδική Αραβία, στηριζόμενος μόνο στην εμφάνιση του συμπαθούς τελικά Τσάκα και του τρόπου που έχει επιλέξει να μετακινείται.
Τώρα που ήρθε το χαρτί, με σφραγίδα και υπογραφή, το πιο πιθανό είναι να αξιοποιήσει την ικανότητά του στον χειρισμό των λέξεων σε συνδυασμό με την ευελιξία του, κάτι που πιθανώς του απέμεινε από τα νεανικά του χρόνια, τότε που ήταν πολύ καλός αθλητής της ξιφασκίας. Η ουσία είναι μία: ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται για τον Παναθηναϊκό, σε μια χρονική στιγμή που όλα φαίνονταν μαύρα και άραχνα για το μέλλον του «τριφυλλιού». Αν όλα πάνε καλά, τότε ο ΠΑΟ θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα και θα σταματήσει αυτός ο πόλεμος επιστολών. Παράλληλα θα αποκτήσει γήπεδο. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: