Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

H ντόπα της ...Βασιλείας!!

Πόσες πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα στο "Emirates"; Για κάποιους ελάχιστες, για κάποιους άλλους λίγες και για τους "πωρωμένους" πολλές, καθώς "είμαστε Θρύλος"! Γράφει ο Γιώργος Νοικοκύρης.
H ντόπα της ...Βασιλείας
Και βέβαια είμαστε Θρύλος όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ ο πήχης είναι πολύ ψηλά και τα ζόρια είναι μεγάλα. Πόσο μάλιστα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις στο Λονδίνο την Άρσεναλ. Μια Άρσεναλ με μεγάλα προβλήματα, 8 απουσίες παικτών πρώτης γραμμής, ομάδα πυο είναι ντεφορμέ και ψάχνεται μετά τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές στο φινάλε που έκανε.
Μια Άρσεναλ όμως που παραμένει Άρσεναλ και επειδή δεν θέλω μέρα που ειναι να θυμίσω τι έγινε την τελευταία φορά πυο ο Ολυμπιακός έπαιξε με ομάδα πυο είχε πολλές απουσίες βάζοντας τα δεύτερα να παίξει πάμε παρακάτω...
Το έργο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης είναι πολύ δύσκολο. Μετά την ήττα απο την Μαρσέιγ η αναμέτρηση αυτή γίνεται ακόμη πιο πιεστική για τους πρωταθλητές. Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες είπαν πως πάνε για αποτέλεσμα και το πιστεύουν, δεν το λένε για εσωτερική κατανάλωση.
Το θέμα είναι αν μπορούν, και σε αυτό απάντηση θα πάρουμε μόνο στο χορτάρι. Στο ποδόσφαιρο άλλωστε δεν κερδίσει πάντα η καλύτερη ομάδα, η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και το πιο ακριβοπληρωμένο. Θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό και στο τάιμινγκ που βρισκόμαστε να πάρει αποτέλεσμα. Όλα μπορούν να συμβούν και το είδαμε χθες στο Μάντσεστερ.
Εκεί που η πολύ καλύτερη Γιουνάιτεντ απέναντι στην Βασιλεία όχι απλά δεν κέρδισε αλλά κόντεψε και να χάσει ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 90΄. Κερδίζοντας μάλιστα 2-0 στο ημίχρονο με τους Ελβετούς να κάνουν επική ανατροπή και να το γυρνούν σε 3-2!!!
Βεβαίως το ποδόσφαιρο δεν είναι στατιστική, ούτε επειδή το έκανε η Βασιλεία θα το κάνει σώνει και καλά και ο Ολυμπιακός. Απλά τα πάντα είναι λογικά με την στρογγυλή θεά της μπάλας.
Οσο για το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός, το κλειδί είναι ο άξονας και ο έλεγχος του ρυθμού.
Πιθανότερη ενδεκάδα η εξής: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μιραλάς, Μακούν, Μοντέστο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ. Πιθανότητες έχει και ο Ορμπάιθ με τον Βαλβέρδε να τον δοκιμάζει στην τελευταία προπόνηση στο Λονδίνο μαζί με Φέισα και Μακούν στις 9αδες που έπαιξαν. Αυτά τα ματς, εν κατακλείδι, θέλουν και...καρύδια! Σε συνδυασμό όμως με την εφαρμογή του προπονητικού πλάνου.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: