Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

«Προσοχή στην επίθεση της ΑΕΚ»

Παίκτες όπως ο Ειντούρ Γκούντγιονσεν ή ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα. Και είναι λογικό οι δυο τους (παρόλο που ο Λύμπε δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα), όπως και συνολικά η επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, να αποτελούν τον νούμερο ένα κίνδυνο για τον τεχνικό της Στουρμ Γκρατς Φράνκο Φόντα, ενόψει του αυριανού ματς.

«Είμαστε προετοιμασμένοι πολύ καλά. Και ήρθαμε για να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με δυνατή επίθεση και καλούς παίκτες όπως ο Γκούντγιονσεν, ο Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τις αδυναμίες του αντιπάλου και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχουμε ακόμα μια προπόνηση σήμερα και θα αποφασίσω αύριο για τους παίκτες που έχουν επανέλθει τώρα από τον τραυματισμό τους. Η ομάδα μου συνηθίζει να κάνει το παιχνίδι της. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με συμπαγή άμυνα και στην συνέχεια με αντεπιθέσεις θα ψάξουμε το γκολ. Προερχόμαστε από μια ατυχή ήττα από την Λοκομοτίβ. Και η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα, επομένως και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς». 

Για τον κίνδυνο που λέγεται Λυμπερόπουλος και Γκούντγιονσεν, έκανε αναφορά και ο αμυντικός της Στουρμ Τόμας Μπουρστάλεν, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να επικεντρωθούν μόνο σ’ αυτούς τους δυο παίκτες. 

«Είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείς σ’ έναν παίκτη. Τους ξέρω καλά αυτούς τους παίκτες, είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένους παίκτες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: