Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κοντρέρας: «Πλέον έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στην Ευρώπη»

Την αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τις εμφανίσεις τους στο Europa League τα τελευταία χρόνια τόνισε στις δηλώσεις του παραμονή του ματς με την Ρούμπιν ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιλιανός αμυντικός:

«Η Ρούμπιν είναι μία ιστορική ομάδα. Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο αντίπαλο και είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε ένα τέτοιο σύλλογο.»

-Για την απουσία Σαλπιγγίδη, Γκαρσία:
 «Είναι σημαντική η απουσία δύο τέτοιων παικτών, αλλά είμαστε πλήρεις, μπορούν να αντικατασταθούν και να πάμε πολύ καλά".

-Για το πρόσωπο που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να έχουμε καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη, έχουμε πλέον μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

-Για τη δήλωση του προπονητή της Ρούμπιν ότι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί επιθετικός: «Αυτός που πρέπει να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Αφού δούμε πρώτα τα στοιχεία που έχει ο αντίπαλος, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ότι μας πει ο προπονητής μας».


-Για το αν ο αγώνας με τη Ρούμπιν και ο επόμενος με τη Σάμροκ είναι οι πιο σημαντικοί:
  «Όταν παίζεις μέσα στην έδρα σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις τη νίκη, όμως εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναπληρώσουμε τους δύο βαθμούς που χάσαμε με την Τότεναμ»

-Για το περσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και πόσο μοιάζει με τον  αγώνα με τη Ρούμπιν: 

«Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα στο παιχνίδι με την Καζάν, αλλά να πάμε καλύτερα σε σχέση με αυτό που κάναμε με την ΤΣΣΚΑ».

-Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να πετύχει γκολ για να κερδίσει η ομάδα:

 «Ο κάθε παίκτης θα προσπαθήσει να δώσει το παραπάνω. Ελπίζω όλη η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: