Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

«Η ομαδικότητα το όπλο του ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Ρούμπιν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, τόνισε πως δεν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη των ΠΑΟΚ αλλά το σύνολο της ομάδας. Υποστήριξε επίσης  ότι ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να είναι πιο επικίνδυνος από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο η Ρούμπιν  έπαιξε πέρυσι...

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Εχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό όπλο του ΠΑΟΚ είναι η ομαδικότητα, δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη. Ακόμη και να είχα πληροφορίες για αυτό δεν θα σας στο έλεγα. Βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν χαλαρώνει ποτέ.


Ο κάθε προπονητής όταν παίζει στην έδρα του βλέπει μόνο τη νίκη, αυτό ισχύει και για εμένα.  Προετοιμάζομαι για κάθε παιχνίδι το ίδιο, όπως δεν προφύλαξα κάποιον στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ έτσι θα τα δώσω όλα και την Πέμπτη. 

Και μετά την κλήρωση είχα πει πως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιους που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Αυτό λέω και τώρα.»


-Για τους τραυματίες δήλωσε: 
«Ο Κάρλος Εντουάρντο δεν θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι, όπως και ο Μάρτινς, ενώ ο Καλέσιν αποτελεί ερωτηματικό. Ο Βαλντές είναι έτοιμος.»

-Για το αν έβγαλε συμπεράσματα για το αγωνιστικό στιλ του ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ δε θα αλλάξει το σύστημά του. Θα παίξει το επιθετικό παιχνίδι που γνωρίζει και μας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια.»

-Στην σύγκριση που έκανε μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σχολίασε: 
«Είναι οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αν δουλέψουν καλά τα άκρα του και η μεσαία γραμμή μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τον Παναθηναϊκό».

Κατέληξε λέγοντας το εξής... απίστευτο: «Θα πιστέψω ότι δεν ήρθαν οι Γκαρσία και Σαλπιγγίδης μόνο όταν δω να πετυχαίνουμε το πρώτο γκολ».


«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα»

 Ο επιθετικός της Ρούμπιν, Βλαντιμίρ Ντιαντιούν, από την πλευρά του δήλωσε: 

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δυνατό, είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Εμένα δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ, αυτό θέλω να κάνω και αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: