Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ντέρμπι στο «Μεστάγια», πάει για την ζημιά ο ΑΠΟΕΛ

Το παιχνίδι της Βαλένθια με την Τσέλσι, στο «Μεστάγια»,  για τον 5ο όμιλο του Champions League, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Οι «Νυχτερίδες» λοιπόν …φιλοξενούν την παρέα τους «Μπλε» του Μάτα ο οποίος επιστρέφει σαν αντίπαλος πλέον στην Ισπανία, ενώ στον όμιλο του Ολυμπιακού που πάει στην έδρα της Άρσεναλ, η Μαρσέιγ παίζει με την Ντόρτμουντ. Το ΑΠΟΕΛ για το 7ο γκρουπ θα αντιμετωπίσει την Σαχτάρ στην Ουκρανία.

5ος όμιλος

Η Τσέλσι λοιπόν ταξιδεύει στο «Μεστάγια» για να αντιμετωπίσει την Βαλένθια. Οι «Μπλε» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν θέλουν να κάνουν το 2Χ2 αλλά το έργο τους δεν είναι εύκολο. Φυσικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον  Χουάν Μάτα ο οποίος επιστρέφει στο «Μεστάγια» ως αντίπαλος, ενώ να σημειώσουμε πως ο Βίλας Μπόας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Από την μεριά της η Βαλένθια που στην πρώτη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Γκενκ, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Ουνάι Έμερι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νταβίντ Αλμπέλδα και Μεχμέτ Τοπάλ. Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου η Λεβερκούζεν θέλει να ξεπεράσει την ήττα στο ντέρμπι από την Μπάγερν Μονάχου και θα προσπαθήσει για τη νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Γκενκ.

6ος όμιλος

Εκτός από το πολύ μεγάλο του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League, στο άλλο ματς του 6ου γκρουπ, η Μαρσέιγ παίζει με την Ντόρτμουντ. Οι Μασσαλοί λοιπόν μετά το «τρίποντο» στο «Καραϊσκάκης» φιλοξενούν τους Γερμανούς στο «Βελοντρόμ» και θέλουν να πάρουν τη δεύτερη νίκη. Από την μεριά της η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει στόχο να κάνει την ζημιά στους Γάλλους και σίγουρα έχει την ποιότητα να το κάνει…

7ος όμιλος

Στον 7ο όμιλο …λάμπει ο ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα από την Κύπρο που κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, πάει σε αυτή την δεύτερη αγωνιστική στο «Ντονμπάς Αρένα» για να αντιμετωπίσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα, ενώ από την μεριά τους οι Ουκρανοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στους: Τσιγκρίνσκι και Ρακίτσκι . Από εκεί και πέρα, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που θα διεξαχθεί στην Ρωσία και θα ξεκινήσει στις 19:00, η Ζενίτ θα φιλοξενήσει την Πόρτο. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι  μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ θέλει μόνο τη νίκη, την ώρα που οι «Δράκοι» βολεύονται και με την ισοπαλία μετά τη νίκη στο «Ντραγκάο» επί της Σαχτάρ.

8ος όμιλος

Στο 8ο γκρουπ τώρα, που είναι δύο ταχυτήτων, τουλάχιστον στην θεωρία, Μπάτε, Βικτόρια Πλζεν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν ισοβαθμούν  μετά την πρώτη αγωνιστική! Οι «Μπλαουγκράνα» στην πρεμιέρα έμειναν στο 2-2 με την Μίλαν και πλέον πάνε στην Λευκορωσία για να κοντραριστούν με  την ΜΠΑΤΕ. Οι Καταλανοί που έχουν σε …δαιμονιώδη κατάσταση τον Μέσι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φύγουν με το διπλό. Στο παιχνίδι της Μίλαν με την Πλζεν τώρα, οι «Ροσονέρι» είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ιμπραΐμοβιτς που είναι αμφίβολος.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: