Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, προσφέρει στην Τότεναμ περίπου 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου τα «σπιρούνια» να παραιτηθούν από τη δικαστική διαμάχη για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου!
Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα κατά της απόφασης που δίνει τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου στη Γουέστ Χαμ μετά το τέλος των αγώνων το 2012.
Ο δήμαρχος της αγγλικής πρωτεύουσας αποφάσισε να προσφέρει στα «σπιρούνια» περίπου 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να παραμείνουν στο βόρειο Λονδίνο και να χτίσουν το νέο τους στάδιο εκεί! Από το συνολικό ποσό, ο δήμος θα βγάλει από τα ταμεία του τα μισά, ενώ τα άλλα μισά θα πληρώσει το τοπικό συμβούλιο του Χάρινγκεϊ.
Η Τότεναμ κατάφερε να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια και για τις 18 Οκτωβρίου έχει οριστεί δικάσιμος, ενώ ο Τζόνσον έδωσε την υπόσχεση ότι θα βοηθήσει στην κατασκευή των υποδομών γύρω από το νέο στάδιο. Τα «σπιρούνια» εγκατέλειψαν το πλάνο του νέου σταδίου, καθώς το κόστος κρίθηκε μεγάλο, όμως με τις νέες εξελίξεις όλα είναι πιθανά. Καταληκτική ημερομηνία για την απάντηση δεν έχει οριστεί...


πηγή: gazzetta.gr