Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σκέφτεται να ξεκουράσει βασικούς ο Βενγκέρ!!

Το προσεχές ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ έχει κάνει τον Αρσέν Βενγκέρ να σκέφτεται να μην κουράσει πολλούς βασικούς κόντρα στον Ολυμπιακό και σκέφτεται να αφήσει εκτός και τους Φαν Πέρσι-Αρτέτα, παρά τις ήδη πολλές απουσίες της ομάδας!


Οι Ντιαμπί, Γουίλσιρ, Φερμάελεν, Γουόλκοτ, Ζερβίνιο, είναι λίγοι από τους παίκτες που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά ο Αλσατός τεχνικός ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου δεν θέλει να επιβαρύνει αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρτησης, η αγγλική έκδοση του Goal.com ανέφερε πως ο έμπειρος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει το νεαρό Άλεχ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν στο δεξί άκρο λόγω των απουσιών των Ζερβίνιο και Γουόλκοτ. Ο Τσάμπερλέιν, που πρόσφατα ενηλικιώθηκε, λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αγγλίας και μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι του Λιγκ Καπ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός, βρίσκοντας μάλιστα το δρόμο προς τα δίχτυα. 

Αναφορικά με τον άξονα, οι «κανονιέρηδες» στερούνται των υπηρεσιών των Γουίλσιρ και Ντιαμπί, ενώ ο Αρτέτα που είναι βασικός μπορεί και να μη χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να είναι έτοιμος για το προσεχές ντέρμπι των Λονδρέζων. Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Βενγκέρ σκέφτεται να παρατάξει τους Ράμσεϊ, Ροζίτσκι και τον άπειρο Φρίμπονγκ. Τέλος, αναφορικά με τη γραμμή κρούσης, ο Αρσάβιν λόγω των πολλών απουσιών μάλλον θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο φορμαρισμένος Φαν Πέρσι δεν αποκλείεται επίσης να μείνει εκτός, με τον Μαρουάν Σαμάκ να τον αντικαθιστά.

Σε περίπτωση που το δημοσιεύμα επιβεβαιωθεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μια πειραματική ενδεκάδα, η οποία μπορεί να έχει ποιότητα, αλλά σίγουρα δεν είναι του επιπέδου των βασικών που χρησιμοποιεί συνήθως ο Γάλλος τεχνικός. 
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: