Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πλέον, δεν τον έχουν... γραμμένο!!

O Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών «διέγραψε» τον Θεόδωρο Πάγκαλο και μετά από συνεδρίαση του το ΔΣ του αφαίρεσαν τον τίτλο του επίτιμου δικηγόρου.
Πλέον, δεν τον έχουν... γραμμένο!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ομόφωνα έκανε δεκτή αργά χθες το βράδυ την πρόταση του προέδρού του Γιάννη Αδαμόπουλου για να αφαιρεθεί ο τίτλος του επιτίμου δικηγόρου «από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και συνταξιούχο δικηγόρο Θεόδωρο Πάγκαλο για τα όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην για τους δικηγόρους».
«Τη στιγμή που οι δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, την συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, την βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα και όταν είναι η μόνη τάξη επαγγελματιών που αποδίδει αμέσως στο Ελληνικό Δημόσιο το φόρο που παρακρατείται από τις παραστάσεις» σημειώνεται.
Σε ανακοίνωσή του, ο Γ.Αδαμόπουλος τονίζει ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του δικηγορικού σώματος» και καταλήγει: «Φαίνεται ότι ουδόλως εκτίμησε την απονομή εις αυτόν του τίτλου του επιτίμου δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: