Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς Καβάνι, Πατσίνι το ντέρμπι

Με μια πολύ σημαντική απώλεια στην επίθεση θα παραταχθούν αμφότερες, Ίντερ και Νάπολι, στην μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο για την Σέριε Α.Ο λόγος για τους Έντινσον Καβάνι και Τζιανπάολο Πατσίνι, οι οποίοι τραυματίστηκαν στις αναμετρήσεις για τοι Τσάμπιονς Λιγκ με Βιγιαρεάλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα και δε θα είναι στη διάθεση των προπονητών τους για το ντέρμπι.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε την Τετάρτη ο φορ των «παρτενοπέι» έδειξαν διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει ότι ο 24χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1-2 εβδομάδες, ενώ ο Ιταλός επιθετικός των «νερατζούρι» αποχώρησε από τη Μόσχα με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η απώλεια του Ουρουγουανού είναι πολύ σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παλέρμο είναι και φέτος ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου με πέντε γκολ σε έξι εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και ο Πατσίνι είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν με τρία τέρματα σε έξι συμμετοχές.

Ο Ρανιέρι, όμως, έχει και λόγους να… χαμογελά! Ο Ιταλός τεχνικός είδε τους Μαϊκόν, Στάνκοβιτς και Πόλι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας και θα είναι στην διάθεσή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: