Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Στην αντεπίθεση ο ΟΦΗ!!

Σε… «κατάσταση πολέμου» βρίσκεται η νομική υπηρεσία εν όψει της απολογίας του ΟΦΗ την προσεχή Παρασκευή. «Όχι» στην αναβολή είπε ο Νίκος Μαχλάς που θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία.
Στην αντεπίθεση ο ΟΦΗ
Στην κρητική ομάδα είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε ένδικο μέσο ώστε να σταματήσουν αυτόν τον διασυρμό του ονόματος του ΟΦΗ αλλά και του Νίκου Μαχλά απαντώντας με μηνύσεις και αγωγές ζητώντας αποζημίωση. Σήμερα το μεσημέρι συζήτησαν για αρκετή ώρα οι Μανώλης Φωτάκης και Ντίνος Μανταδάκης έχοντας στην διάθεση τους, το κατηγορητήριο εις βάρος του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ κατηγορείται για τελεσμένη δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό.
Όσον αφορά την κατηγορία της δωροδοκίας, αυτή στηρίζεται στον διάλογο Τσακογιάννη – Νύκταρη ενώ δίχως να υπάρχει κανένα στοιχείο τονίζεται ότι οι παράγοντες των δύο ομάδων πόνταραν παράνομα στο αποτέλεσμα του αγώνα (1-2). Στα παραπάνω γεγονότα οφείλουμε να πούμε ότι το κατηγορητήριο «φάσκει και αντιφάσκει». Δηλαδή, από την μια πλευρά ο Νίκος Μαχλάς κατηγορείται ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ από την άλλη δεν του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη – κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τις παραπάνω κατηγορίες.
Ο ΟΦΗ θα εκπροσωπηθεί στην Σούπερ Λιγκ, πέραν του Νίκου Μαχλά, από τους Μανώλη Φωτάκη και Ντίνο Μανταδάκη που ήδη έχουν ξεκινήσει την προεργασία που θα καταρρίψει κάθε κατηγορία εις βάρος του ΟΦΗ. Άλλωστε, όπως τονίζουμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στην ομάδα είναι έξαλλοι με όλα όσα αφορούν την υπόθεση ενώ και το στοιχείο που αποκάλυψε το Gentikoule για την φερόμενη σχέση του ΟΦΗ με τον Βασίλη Αδαμάκη αποδεικνύει και τον τρόπο με τον οποίο, δεν, μπορούν να αποδείξουν ότι ο σύλλογος έχει σχέση με οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: