Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Μας απειλούν με αφανισμό κι εμείς ζητάμε να επιβιώσουμε"...

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης μετά την λήξη της εκδίκασης της Έφεσης του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, τόνισε μεταξύ άλλων πως "η παράταση της μεταγραφικής περιόδου ήταν κίνηση unfair play από την ΕΠΟ".

"Μας απειλούν με αφανισμό κι εμείς ζητάμε να επιβιώσουμε"...
«Η επιτροπή έχει την δυνατότητα να αποφασίσει τον ορισμό των αγώνων ή να υποκαταστήσει την ΕΕΑ στην διαβίβαση της εξέλιξης της υπόθεσης στην πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ.
Η παράταση της μεταγραφικής περιόδου ήταν κίνηση unfair play από την ΕΠΟ αφού σε λίγα λεπτά δικαζόταν η υπόθεσή μας.Ζήτησα να καταθέσουμε το υπόμνημα μετά την αναψηλάφηση της υπόθεσής μας από την UEFA από την οποία περιμένουμε την διαγραφή της περαιτέρω τιμωρίας μας.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έθιξε το θέμα πως οι ποδοσφαιριστές μας έφυγαν.Μας απειλούν με αφανισμό κι εμείς ζητάμε να επιβιώσουμε.Οι γείτονες προπαγάνδισαν το έγγραφο της UEFA το οποίο αν το διαβάσετε προσεκτικά τον Ολυμπιακό Βόλου δικαιώνει.Το ερώτημα προς το κύριο Λεοντή είναι:έχει εκχωρήσει η ΕΠΟ μέρος του αυτοδιοίκητου στην Πολιτεία;αν μας απορρίψουν την έφεση αυτό θα αποδειχτεί.Την Δευτέρα θα πάμε στην UEFA.Εκεί δίπλα στην γειτονιά είναι και τα γραφεία της FIFA», δήλωσε ο κος Χαρμάνης.
Πηγή: rednewsvolos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: