Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εκνευρισμός στην Αστυνομία για τον "Αγαπούλα"

Σε φιάσκο για τις ελληνικές αρχές τείνει να μετατραπεί η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μάκη Ψωμιάδη. Μια ιδιαίτερα σοβαρή ιστορία, που κάποιοι τη χειρίζονται με απίστευτη επιπολαιότητα...
Εκνευρισμός στην Αστυνομία για τον "Αγαπούλα"
Αφού χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες, να μπει στο παιχνίδι η Αντιτρομοκρατική, να χρησιμοποιηθεί ο σούπερ κοριός, να στηθούν χρονοβόρες και πολυέξοδες επιχειρήσεις για συλληφθεί ο πρώην μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ Καβάλας και κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων, σήμερα βρίσκονται και πάλι στο σημείο μηδέν.
Στην Αστυνομία, οι αξιωματικοί δείχνουν ιδιαίτερα ενοχλημένοι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που "βράζουν" από τον τρόπο που χειρίστηκε στην υπόθεση η ελληνική Δικαιοσύνη.
"Δεν είναι δυνατόν εμείς να τον πιάνουμε και κάποιοι να τον αφήνουν ελεύθερο….", λέει στο protothema.gr με νόημα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει "Με τέτοιου είδους αποφάσεις, κινδυνεύουμε όλοι να διασυρθούμε".
Χθες όταν δόθηκε σήμα στην Αστυνομία για την αναζήτηση του "Big Mac", κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ, πήγε στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό, στην εξοχική του κατοικία στο Μαύρο Λιθάρι και στα σπίτια των παιδιών του, όμως ο "Μάκαρος" ήταν άφαντος. Η πλευρά του επιχειρηματία, δηλώνει πως περιμένει το βούλευμα προκειμένου όπως λένε να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα.
Όμως μέχρι στιγμής ο Μάκης Ψωμιάδης είναι εξαφανισμένος, δίνοντας τροφή για πολλά σενάρια ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας, θα θέσει εαυτόν στη διάθεση των αρχών όταν οι συνθήκες είναι ιδανικές για εκείνον.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: