Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

"Θέλω κι άλλους... Μπεναγιούν"

Ο Γιάννης Ζαραδούκας έκανε ντεμπούτο στην Εθνική απέναντι σε έναν παίκτη... υψηλής επικινδυνότητας, τον Γιόσι Μπεναγιούν με τον Ελληνα αμυντικό να τονίζει: «Σίγουρα είχα έναν παικτη πολύ καλό με πολύ καλές εμφανίσεις αλλά πιστεύω με τον τρόπο μου βοήθησα να κερδίσει η ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό».
"Θέλω κι άλλους... Μπεναγιούν"
Οσον αφορά την συνέχεια, ευχήθηκε να έχει στο μέλλον την δυνατότητα να αντιμετωπίσει και άλλους παίκτες ανάλογης κλάσης: «Σίγουρα είχα μια εμπειρία με έναν πολύ καλό παίκτη και ελπίζω να έχω και άλλες εμπειρίες με ανάλογους αντιπάλους»
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Σηφάκης, με τον οποίο κάτω από τα δοκάρια η Εθνική παραμένει αήττητη, τόνισε: «Η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της. Αμυντικά δεν απειληθηκαμε καθόλου, συγχαρητήρια στα παιδιά για το καλύτερο παιχνίδι σε αυτή τη φάση. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία και την κατοχή, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια».
Οσον αφορά την προσεχή αναμέτρηση με την Λετονία τόνισε: «Υπάρχουν απουσίες και κόπωση θέλει προσοχή η Λετονία. Θέλουμε ακόμα ένα κομμάτι για να συθμπληρώσουμε το παζλ», ενώ κλείνοντας τόνισε ότι η Εθνική αποτελεί παράδεισο για τους παίκτες που βιώνουν καθημερινά την ζοφερή πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθληματος:
«Η Εθνική έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που το έχει ανάγκη και η χώρα και η ομάδα μας. Πριν από λίγες μέρες είπα ότι η εθνική ειναι ο Παράδεισος του κάθε ποδοσφαιριστή που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό τα λέει όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: