Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Α-νινή-κιτη για EURO! (ΦΩΤΟ)

Με ενθουσιασμό και θριαμβικούς τίτλους διαχειρίστηκαν τα ελληνικά Media τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2012.
Α-νινή-κιτη για EURO! (ΦΩΤΟ)
Κατά μέσο όρο τα κορυφαία αθλητικά sites μιλούν για σίγουρη πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης χάρη στο γκολ του Σωτήρη Νίνη!
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα πιο δημοφιλή ιντερνετικά Μέσα:
Gazzetta.gr
Γκολάρα και... φύγαμε για Euro!
Mε φανταστική εμφάνιση η εθνική ομάδα άλωσε με την... αλα Μέσι γκολάρα του Νίνη το Τελ Αβίβ (1-0) και είναι για τα καλά στον δρόμο του Ευρωπαϊκου 2012! Χάνουν Λετονία...
Sport24.gr
Α-νινή-κητη
Με γκολ του Νίνη η Εθνική ομάδα νίκησε με 1-0 το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ, διατηρώνοντας την πρώτη θέση και το αήττητο. Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Σάντος. Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις.
Contra.gr
Γκολ πρόκρισης
Το θαυμάσιο γκολ του Νίνη στο Μπλούμφιλντ διατηρεί την Ελλάδα στην κορυφή του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012. Δείτε αποκλειστικά videos και το πρόγραμμα της Εθνικής.
Sport-fm.gr
Ερχόμαστε!
Τώρα, ναι! Μπορούμε, όχι μόνο να το πούμε, αλλά και να το… φωνάξουμε: «Πολωνία, Ουκρανία… ερχόμαστε»! Με γκολάρα του Νίνη στο 60', η Εθνική μας ομάδα επικράτησε 1-0 του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και πλέον, είναι (μόνο) στο χέρι της η πρόκριση στο EURO 2012!
Sentragoal.gr
Ελλαδάρα για φίλημα και... EURO
Με φοβερό γκολ του Νίνη, η Εθνική νίκησε με 1-0 το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και έκανε άλμα πρόκρισης. Εξαιρετικοί Ζαραδούκας, Αβραάμ, Σαμαράς, δεν υστέρησε κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: