Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τιμή σε Ζαγοράκη, Καραγκούνη και Μπασινά!!

Οι Ζαγοράκης, Καραγκούνης και Μπασινάς θα τιμηθούν από την UEFA στο ματς της Ελλάδα με την Κροατία, που θα λάβει χώρα στις 7 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Τιμή σε Ζαγοράκη, Καραγκούνη και Μπασινά
Οι τρεις Έλληνες θα τιμηθούν από την UEFΑ στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για όλους τους ποδοσφαιριστές των ομοσπονδιών μελών της, που έχουν στο παλμαρέ τους το ποσό των τουλάχιστον 100 διεθνών συμμετοχών.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει 120 συμμετοχές στη Γαλανόλευκη και είναι πρώτος παίκτης σε συμμετοχές. Από εκεί και πέρα, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης του Euro 2004 στην οποία η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο στην Πορτογαλία.
Τη βράβευση θα κάνει εκ μέρους του κ. Μισέλ Πλατινί, ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος πριν από τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Άγγελος Μπασινάς θα τιμηθούν από την UEFA στο πλαίσιο των βραβεύσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για όλους τους παίκτες των ομοσπονδιών-μελών της οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 100 διεθνείς συμμετοχές. Τη βράβευση στους τρεις Ελληνες ποδοσφαιριστές θα κάνει, εκ μέρους του κ. Μισέλ Πλατινί, ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος πριν από τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: