Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ριέρα φεύγει, τα εκατομμύρια έρχονται!!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα από τον Ολυμπιακό στην Γαλατασαράι, καθώς ο Ισπανός πίεσε πολύ και έπεισε τους «ερυθρολεύκους» να πουν το «ναι» στην... τρελή πρόταση των Τούρκων.
Ο Ριέρα φεύγει, τα εκατομμύρια έρχονται!
Οι Τούρκοι κατέθεσαν στους Πειραιώτες πρόταση 4.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ισπανό άσο, ενώ στον ίδιο δίνουν κλειστό τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνάνε τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Χρήματα... τρελά για τα οποία στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσαν τελικά να πουν “όχι”. Άλλωστε, ο Ριέρα μόλις ενημερώθηκε για την προσφορά του τουρκικού συλλόγου, μετέβη αμέσως στα γραφεία της ΠΑΕ και προσπάθησε να τους πείσει να τον αφήσουν να φύγει, ενώ είχε και τηλεφωνική συνομιλία με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη, πάντα με τον ίδιο σκοπό.

Τελικά, ο Ριέρα φαίνεται πως... ξεπέρασε την άρνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες διέρρευσε από την ομάδα, πως αν φύγει ο Ισπανός, τότε θα αποκτηθεί ελεύθερος επιθετικός σε μία προσπάθεια να... γλυκάνουν τον Βάσκο τεχνικό.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: