Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Μας φώτισες... !!

Δε γίναμε σοφότεροι με τις δηλώσεις του Έλληνα μάνατζερ του Μαγκέτι σχετικά με το αν ο Αμερικανός άσος πει "ναι" στην πρόταση του ΠΑΟΚ. "Είναι θετικός" αλλά και "κανείς δεν ξέρει...".
Μας φώτισες...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κούρου στον "Libero FM":
Για το αν ο Μαγκέτι θα μείνει στην Ελλάδα: «Μόνο ο Μαγκέτι γνωρίζει αυτή την απάντηση, σίγουρα όμως δεν ήρθε εδώ για διακοπές, δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο. Ήρθε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ και για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του, ούτε ο Αμερικανός ατζέντης του. Δεν μπορώ λοιπόν να πω τίποτε τώρα, μόνο ο ίδιος ξέρει, θεωρώ όμως ότι θέλει να μείνει και να παίξει για τον ΠΑΟΚ μέχρι να λήξει το λοκ-άουτ στο ΝΒΑ».
Για τον άνθρωπο Μαγκέτι: «Είναι πολύ απλός και φιλικός με όλους και έχει πολύ χιούμορ. Σίγουρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ένας σταρ αλλά έξω είναι ένας απλός, φυσιολογικός άνθρωπος».
Για το αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες πλην της απόφασης του παίκτη: «Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες αλλά υπάρχει βούληση και από τις 2 πλευρές και πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν ρυθμιστεί όλα και θα βρεθεί λύση».
Για το αν είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει ποτέ από το ΝΒΑ : «Μαζί με τον Ντόμινικ Γουίλκινς και τον Σκοτ Σκάιλς, ο Μαγκέτι είναι το μεγαλύτερο όνομα εν ενεργεία παίκτη του ΝΒΑ που ήρθε στην Ελλάδα. Μάλιστα σε αντίθεση με τους άλλους 2, που ήρθαν σε μεγάλη ηλικία, ο Μαγκέτι έρχεται σε μικρή ηλικία, έχει τουλάχιστον 5-6 χρόνια καριέρας ακόμη στο ΝΒΑ».
Για την υποδοχή στην Θεσαλλονίκη: «Έχει μείνει ενθουσιασμένος από τον κόσμο, όλοι του φέρονται πολύ καλά, πολύ φιλικά, του δείχνουν αγάπη και του αρέσει αυτό. Του άρεσε επίσης και η Θες/νίκη, έχει θάλασσα και ζέστη, του θυμίζει το Λος Άντζελες και δεν έχει κανένα παράπονο από την πόλη».
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι NBAers λόγω του λοκ-άουτ: «Φέτος θα δείτε πολλά ονόματα από το ΝΒΑ να έρχονται στην Ελλάδα μέχρι να λήξει το λοκ-άουτ, είναι και άλλες ομάδες που έχουν επαφές, προσπαθούν να φέρουν παίκτες και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την Ελλάδα να δείξει ότι υπάρχει κάτι υγιές στο ελληνικό μπάσκετ και πρέπει όλοι στον χώρο να το εκμεταλλευτούν».
Κλείνοντας, υποστήριξε: «Δεν είναι σίγουρο ότι ο Μαγκέτι θα δώσει στην συνέντευξη σήμερα την οριστική του απάντηση, ίσως ούτε την Κυριακή να το κάνει. Πιστεύω όμως ότι είναι θετικός στο να μείνει και να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: