Ο Ηρακλής δεν παραδίδει τα όπλα και με υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας, αναζητά τη δικαίωσή του.
Οι άνθρωποι του Γηραιού πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να τους δικαιώσει και εν τέλει να επιστρέψουν στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, «εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι το δίκαιο, η λογική και η νομιμότητα θα επικρατήσουν του παρασκηνίου, της ίντριγκας, του 'ποδοσφαιρικού κυκλώματος', των 'στημένων' και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων και θα αποτραπεί το κολοσσιαίο και σκανδαλώδες πραξικόπημα της μη αποδοχής της κρίσης του Ανωτάτου Αθλητικού Οργάνου της χώρας, δηλαδή του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστήριου της ΕΠΟ.

Θα πρόκειται για κραυγαλέο νομικό πραξικόπημα, το οποίο θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο ήδη κατεστραμμένο από τα σκάνδαλα και τα ?στημένα? ποδοσφαιρικό χώρο, που τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση όλοι οι 'εμπλεκόμενοι', κάποιους εκ των οποίων επιχειρεί να ευνοήσει το 'σύστημα».

Παράλληλα, θέτουν στην κρίση του κόσμου το 24σέλιδο υπόμνημα, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

πηγή: gazzetta.gr