Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Έξαλλος με Καρβάλιο ο Πάουλο Μπέντο!!

«Πυρ και μανία» με την απόφαση του Ρικάρντο Καρβάλιο να αποχωρήσει απο την εθνική Πορτογαλίας είναι ο Πάουλο Μπέντο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2012 τόνισε για  τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης πως ... «άφησε τους συμπαίκτες και την χώρα του».

«Άφησε τους συμπαίκτες και τη χώρα του. Για εμένα έκλεισε η πόρτα. Όσο είμαι εγώ προπονητής, δεν θα επιστρέψει στην εθνική. Αυτό είναι αδύνατο. Είναι γεγονός ότι δεν επρόκειτο να παίξει βασικός και θα ήταν στον πάγκο. Αισθάνθηκε άσχημα και έφυγε. Ωστόσο, επέλεξε να μην μου μιλήσει. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για όλους, αλλά δεν ήρθε να μου μιλήσει. Ήμασταν για το μεσημεριανό γεύμα και ανακάλυψα ότι ένας παίκτης έλειπε.

Ήταν μια αντίδραση πέρα από κάθε λογική. Επίσης, έκανε μία δήλωση και δεν μου φαίνεται φυσιολογική. Ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ήταν μια έκπληξη για εμένα και για τον καθένα μέσα στην ομάδα. Ήρθαμε 23 και τώρα είμαστε 22. Αυτό είναι κακό για την ομάδα. Πρέπει να τιμωρηθεί για την απόφαση που πήρε», τόνισε σχετικά.

πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: