Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

"Οι παράγοντες το θάβουν, εμείς το κρατάμε ζωντανό"

Δήλωση με νόημα από τον Κώστα Κατσουράνη, μετά τη σπουδαία νίκη της Εθνικής επί του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Euro-2012. Με τους παράγοντες τα έβαλε ο διεθνής χαφ...
"Οι παράγοντες το θάβουν, εμείς το κρατάμε ζωντανό"
Πανευτυχής, αλλά και προσγειωμένος για την συνέχεια εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης μετά τη νίκη της Ελλάδας στο Ισραήλ με 1-0, από υπέροχο γκολ του Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε αρχικά στο πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό τρίποντο, καθώς υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω καρτών και τραυματισμών και έκλεισε λέγοντας πως: «Οι παράγοντες θάβουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και εμείς το κρατάμε ψηλά».

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στο παιχνίδι με το Ισραήλ, επισήμανε: «Παίξαμε καλά για 70 λεπτά. Πετύχαμε  το γκολ και δώσαμε την ψυχή μας και πλέον θα έχουμε αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τη Λετονία. Ευελπιστούμε να πάμε στο Euro 2012. Θέλουμε να πάμε. Τώρα για την Τρίτη έχουμε τα διπλάσια προβλήματα. Ο καθένας θα δώσει και τη ψυχή του για την πρόκριση, γιατί έχουμε απουσίες. Ο Αβραάμ παίζει τραυματίας, μπορεί να μη παίξει ο Νίνης, εγώ και ο Τοροσίδης θα είμαστε εκτός».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: