Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Βαράνε διάλυση!!

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό! Το Υπ. Οικονομικών ενημέρωσε τη ΓΓΑ ότι πετσοκόβει το 1/3 των χρημάτων που δικαιούνται οι ομοσπονδίες! Ούτε τα έξοδα μετακίνησης για το Λονδίνο θα έχουν οι αθλητές…
Βαράνε διάλυση!
Φαίνεται ότι ο ελληνικός αθλητισμός δεν έχει μέλλον. Και όχι μόνο δεν έχει μέλλον, αλλά βαράει και διάλυση! Αυτό προκύπτει από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που διαβάζουμε στο gazzetta.gr, σύμφωνα με το οποίο κόβονται οι επιχορηγήσεις στις ομοσπονδίες.
Τα τελευταία 24ωρα επικρατεί πανικός στις ομοσπονδίες, που πληροφορούνται – ανεπισήμως προς το παρόν – από ανώτερα στελέχη της ΓΓΑ ότι θα πέσει άγριο τσεκούρι ίσως και μεγαλύτερο του 40% στους προϋπολογισμούς του 2011, με συνέπεια να κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ με κατάρρευση όλο το ήδη κλονισμένο και τσακισμένο αθλητικό οικοδόμημα. 
Αυτοί οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν  μέχρις ενός σημείου και με την κατάθεση επερώτησης στην βουλή, που κάνει λόγο για πετσόκομμα 52 εκ. από τις ομοσπονδίες και τα στάδια.
Κι αν γίνει αυτό για το 2011, φανταστείτε τι θα συμβεί το 2012! Ούτε τα  έξοδα μετακίνησης για το Λονδίνο θα έχουν οι αθλητές… Πόσω μάλλον την κατάλληλη προετοιμασία για να αγωνιστούν στους ολυμπιακούς αγώνες.
Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: