Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Από το "μόνο αν με διώξουν", στο "αφήστε με να φύγω"

Την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ...ευαγγέλιο ο Ριέρα, ο οποίος λίγες ώρες πριν την εξωπραγματική πρόταση της Γαλατά, έλεγε πως δεν φεύγει με τίποτα από τον Ολυμπιακό. Τώρα παρακαλάει να φύγει!
Από το "μόνο αν με διώξουν", στο "αφήστε με να φύγω"
Ο Ισπανός χαφ έλεγε στους συμπαίκτες του πως θέλει να ζήσει τη γιορτή και γι’ αυτό δεν «καίγεται» να την κάνει για την Τουρκία. Πως προτιμά να μείνει, παρά το γεγονός ότι τα λεφτά που του έδιναν οι γείτονές μας με την προηγούμενη πρόταση ήταν πολύ καλά. Καλύτερα από το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.
«Δεν πάω στην Τουρκία. Εγώ θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα φύγω μόνο αν με πιάσουν και μου πούνε ότι δεν με θέλουν και πως πρέπει να πάω με το ζόρι στην Γαλατά», έλεγε τις προηγούμενες μέρες στους συμπαίκτες του ο Ισπανός. Με την επιθυμία του έμπειρου μέσου «ταυτίζεται» και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ζήτησε να παραμείνει στη διάθεσή του ο συμπατριώτης του.
Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην το απόγευμα της Παρασκευής 2/9, με τους Τούρκους να προσφέρουν γη και ύδωρ στον Ολυμπιακό και 4ετές συμβόλαιο στον ίδιο τον Ριέρα με τρελά λεφτά (κοντά 13 εκ. Συνολικά), για να τον δελεάσουν. Όπως και έγινε. «Αφήστε με να πάω στη Γαλατά», είπε όταν πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ισπανός, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να λένε πως «4ετές με τέτοια λεφτά ενώ διανύει τα 30, είναι η τελευταία μεγάλη οικονομική ευκαιρία της καριέρας του».
Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν η διοίκηση των ερυθρολεύκων, θεωρήσει ιδανική την πρόταση της Γαλατά ή θα βάλει πάνω απ’ όλα την διατήρηση της δυναμικότητας της ομάδας σε υψηλά επίπεδα...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: