Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

"Μπορεί να σε διαλύσει μέσα σε 10 λεπτά!"

Ιδιαίτερα προσεκτικός πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας, είναι πολύ επικίνδυνη στην έδρα της. "Πρέπει να τη χτυπήσει στην κόντρα", δήλωσε.
"Μπορεί να σε διαλύσει μέσα σε 10 λεπτά!"
"Ο Ολυμπιακός μπορεί να τη χτυπήσει στην κόντρα. Αν εκμεταλλευτεί αυτό το στοιχείο έχει πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Οι κεντρικοί αμυντικοί της δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός", είπε αρχικά στην εφημερίδα "Βήμα της Κυριακής" ο Έλληνας άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Στη συνέχεια, επεσήμανε: "Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Έχει καταπληκτικό ρυθμό στο παιχνίδι της, ιδίως εντός έδρας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσήλωση, γιατί μπορεί να σε διαλύσει μέσα σε δέκα λεπτά. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει έντεκα καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ατομικό επίπεδο, με εξαίρεση, τον Μπάριος, αλλά συγκροτούν ένα εξαιρετικό σύνολο. Είναι ομάδα με πολύ τρέξιμο, που παίζει ψηλά, αλλάζει γρήγορα τη μπάλα και σε πνίγει επιθετικά".
Αναφορικά με την δύναμη της έδρας της πρωταθλήτριας Γερμανία, τόνισε: "Πρόκειται για ένα φοβερό κοινό που γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο "Βεστφάλεν" και πιέζει τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό. Μιλάμε για 83.000 ανθρώπους που φωνάζουν ασταμάτητα και δεν ακούς τους συμπαίκτες σου ούτε καν στα δύο μέτρα! Χάνεσαι, πρόκειται για κάτι φοβερό και ασύλληπτο. Καμιά άλλη έδρα δεν είναι έτσι στη Γερμανία".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: