Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Θα έρθει το έμβασμα από τον...Βέλλιο;

Ο Απόστολος Βέλλιος αγωνίστηκε ως αλλαγή στην ήττα της Έβερτον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-1.
Θα έρθει το έμβασμα από τον...Βέλλιο;
Η συμμετοχή αυτή ήταν η δέκατη συνολικά του 19χρονου επιθετικού στην Πρέμιερ Λιγκ (επτά φέτος, τρεις πέρσι) με τη φανέλα των «ζαχαρωτών».
Αυτό σημαίνει ότι ο Ηρακλής έχει λαμβάνειν 100.000 ευρώ από την ομάδα του Λίβερπουλ, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο οι κυανόλευκοι είχαν συμφωνήσει με την Έβερτον στην καταβολή του συγκεκριμένου ποσού εφόσον έφτανε τις δέκα εμφανίσεις σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος, όπως και συνέβη.
Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι αγγλικοί σύλλογοι δε δίνουν τα χρήματα απευθείας στην ομάδα, με την οποία έχει δώσει τα χέρια, αλλά πηγαίνουν μέσω Ομοσπονδίας. Δηλαδή, από την αγγλική στην ελληνική.
Όμως, τα προβλήματα του Ηρακλή και η συμμετοχή στη Δ΄ Εθνική δημιουργούν ερωτηματικά.
Η Bluearena θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με την καταβολή των 100.000 ευρώ στους κυανόλευκους επικοινώνησε με ανθρώπους της ΕΠΟ, ωστόσο και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι, διότι μία τέτοια περίπτωση συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά.
«Είναι μία δύσκολη υπόθεση. Πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε κάτι τέτοιο. Πρέπει να διαβάσουμε αναλυτικά τη νομοθεσία» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια των ιθυνόντων της ΕΠΟ που τόνισαν να επικοινωνήσουμε μαζί τους στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όπου και θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα: «Το συγκεκριμένο θέμα θα το εξετάσουμε τις επόμενες μέρες, όπου και θα έχουμε τη δυνατότητα να σας απαντήσουμε».
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: