Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Βάλε γκολ, βάλε γκολ...!!

Οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια και στην περίπτωση του Άρη εξηγούν το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει...
Βάλε γκολ, βάλε γκολ...
Ποιος να το περίμενε… Ποιος να το φανταζόταν… Αν μη τι άλλο, αυτό που διακρίνει το φετινό ρόστερ του ΑΡΗ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η ύπαρξη ποιοτικών και ικανών επιθετικών και μεσοεπιθετικών. Τέτοιων και τόσων που το καλοκαίρι εγγυόταν ότι, αν μη τι άλλο, η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γκολ. Κι όμως…
Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αυτή που βιώνει στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ. Το γκολ είναι το μεγάλο του πρόβλημα, αφού σε 5 αγώνες έχει σκοράρει μόλις 2 γκολ. Κι αυτά, μάλιστα, δεν προήλθαν από επιθετικούς, αλλά από τους… στόπερ.
Το ένα από τον Σανκαρέ και το άλλο από τον Λαζαρίδη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Αμφότερα τα γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις, δείγμα του ότι ο ΑΡΗΣ έχει αδυναμίες και στη δημιουργία φάσεων μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Οι φορ, όπως και οι μεσοεπιθετικοί, παραμένουν… μαλωμένοι με το γκολ.
Όσοι πήραν ευκαιρίες δηλαδή, γιατί ο Σολτάνι πρόλαβε να παίξει μόλις 45 λεπτά (η κόκκινη κάρτα με τον Ατρόμητο του στοίχισε 3 αγωνιστικές), ενώ ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ βρίσκεται ακόμη στα… πιτς. Οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια. Οι συνολικές προσπάθειες του ΑΡΗ για γκολ είναι 45. Από αυτές, μόλις στις 9 περιπτώσεις η μπάλα… βρήκε εστία!!! Κάτι δείχνει αυτό.
Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: