Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Κι άλλο ψεματάκι, Βλάση;

Μετά το ψεματάκι με τον Αμπντούλ Αζίζ, ο Τσάκας φαίνεται ότι μας είπε ακόμη ένα με το προσύμφωνο του Σικαμπάλα. Τόσο ο παίκτης, όσο και ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ διέψευσαν τα περί Παναθηναϊκού!
Κι άλλο ψεματάκι, Βλάση;
Ο Βλάσης Τσάκας έχει δηλώσει καμιά δεκαριά φορές ότι έχει στα τσάντα του το προσύμφωνο του Σικαμπάλα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από δύο πλευρές.
Ο ίδιος παίκτης ερωτηθείς από τηλεοπτικό σταθμό την Παρασκευή για τη φημολογούμενη συμφωνία με τους "πράσινους" ήταν ξεκάθαρος:
"Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτές οι φήμες για τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου εγώ έχω συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την Ζάμαλεκ".
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, που ανήκει ο Σικαμπάλα, Γκαλάλ Ιμπραίλ, μιλώντας στο αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων "MENA", τόνισε πως "ο παίκτης δεν πάει πουθενά και δεν είναι προς πώληση"!
Εξάλλου, όπως είπε και ο Σικαμπάλα υπάρχει ένα συμβόλαιο στη μέση με την Ζάμαλεκ για τέσσερα χρόνια ακόμη. Έως το 2015, δηλαδή. Και για τον αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή από την ομάδα του. Έτσι δεν είναι, κύριε Τσάκα;


πηγή: sportdog.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: