Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

NBA: Κίνδυνος ακύρωσης όλης της σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων στο ΝΒΑ, ενώ πλέον είναι και πάλι ορατό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί όλη η σεζόν.
NBA: Κίνδυνος ακύρωσης όλης της σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πίσω στο σημείο «μηδέν» επέστρεψαν οι διαπραγματεύσεις για το Lockout, ενώ πλέον οι δύο πλευρές συμφωνούν μόνο στο ότι είναι πολύ μακριά στο να συμφωνήσουν...
Το γεγονός ότι ούτε τον Νοέμβριο θα αρχίσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ σημαίνει ότι τα 82 παιχνίδια της σεζόν είναι παρελθόν. Επειδή όμως ούτε οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να οδηγούν σε ένα κοινό σημείο επαφής, είναι πολύ πιθανό να τιναχτεί τελικά στον αέρα όλη η σεζόν.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, δείχνοντας έτσι ότι οι απόψεις τους βρίσκονται ακόμη πολύ μακριά η μία από την άλλη.
Ο Μπίλι Χάντερ, εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης παικτών του ΝΒΑ, δήλωσε στις κάμερες έξω από ξενοδοχείο που έλαβε χώρα η τελευταία συγκέντρωση: «Ο Ντέρεκ Φίσερ και εγώ ξεκαθαρίσαμε ότι δεν μπορούμε να δεχθούμε την πρόταση 50-50%. Άλλωστε έχουμε ήδη υποχωρήσει σε αρκετά θέματα. Η δική μας πλευρά χρειάζεται επίσης χρήματα», επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν σκοπό να πέσουν κάτω από το 52%.
Ο Ντέιβιντ Στερν από την πλευρά του άφησε να εννοηθεί ότι το χάσμα των δύο πλευρών αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο:«Οι νέες οικονομικές ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν από την νέα ακύρωση παιχνιδιών, θα επηρεάσουν τις μελλοντικές μας προτάσεις. Οι νέες ακυρώσεις δεν περιέχουν κάποιο απειλητικό μήνυμα, απλά ήμασταν υποχρεωμένοι λόγω των χρονικών περιθωρίων».
Τέλος, ο Ντέρεκ Φίσερ, πρόεδρος της ένωσης παικτών, παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη που πήρε πλέον η υπόθεση, λέγοντας: «Ήμασταν εδώ, πάντα ήμαστε εδώ. Σήμερα δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε το θέμα».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: