Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

"Θα παίξουμε σαν ΟΦΗ κι ό,τι βγει"

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γ.Καραϊσκάκης" μίλησε ο Φώτης Παπουλής, σημειώνοντας πάντως οτι "αν παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να έχουμε την ευχαρίστηση να πανηγυρίσουμε κάποιον βαθμό. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται".
"Θα παίξουμε σαν ΟΦΗ κι ό,τι βγει"
Αναλυτικά:
«Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Δεν εφησυχάζουμε όμως με αυτά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όλοι ετοιμαζόμαστε γι' αυτό. Θα παρουσιαστούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Θα παίξουμε σαν ΟΦΗ και από 'και και πέρα ό,τι βγει».
Κληθείς να συγκρίνει το ματς αυτό, με το φιλικό των δύο ομάδων στην αρχή της σεζόν, εξήγησε: «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα επίσημα και τα φιλικά παιχνίδια. Και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έρχεται από νικηφόρα αποτελέσματα. Στο “Γ. Καραϊσκάκης” είναι πολύ δύσκολη η παρουσία οποιασδήποτε ομάδας. Εμείς θα πάμε να παλέψουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και αν είμαστε τυχεροί και κλείσουμε τους χώρους καλά και κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, έχουμε μια καλή πιθανότητα να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχουν αβαντάζ και ντεζαβαντάζ. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλοστημένη ομάδα, νομίζω η καλύτερη του πρωταθλήματος και ειδικά στο “Γ. Καραϊσκάκης” δεν χάνει βαθμούς εύκολα. Πάμε να παίξουμε έξυπνα, να κλείσουμε τους χώρους. Γιατί αν δώσει χώρο στον Ολυμπιακό, θα έχεις πρόβλημα. Αν παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να έχουμε την ευχαρίστηση να πανηγυρίσουμε κάποιον βαθμό. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πάμε με τη φιλοδοξία να παίξουμε ποδόσφαιρο».
Τέλος, αναφέρθηκε και στο ρόλο που θα παίξει το ματς του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ: «Συνήθως οι ομάδες που παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουν κάποια προβλήματα, αλλά δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό. Έχει να παίξει δύο-τρεις εβδομάδες συνεχόμενο παιχνίδι. Αλλάζει το ρόστερ του με μεγάλη ευκολία, οπότε δεν θα είναι δικαιολογία αυτό ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε και για εμάς. Νομίζω θα παραταχθεί με την καλύτερη ενδεκάδα για να πάρει την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: