Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τα είπαν για το CAS!!

Αποφασισμένος να συνεχίσει την μάχη της δικαίωσης μέσω του CAS, εμφανίζεται ο Γιώργος Ξενίδης. Ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γρηγόρη Ιωαννίδη και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση.
Τα είπαν για το CAS
Ο Ιωαννίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής μπορεί να κερδίσει την υπόθεση και να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, εξασφαλίζοντας παράλληλα μία μεγάλη χρηματική αποζημίωση.
Μία προοπτική που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Ξενίδη, ο οποίος ζήτησε να διευκρινιστεί αν η συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής, θα επηρεάσει τον δικαστικό αγώνα στο CAS.
"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", ήταν η απάντηση του Ιωαννίδη, ο οποίος ζήτησε ένα επίσημο έγγραφο από την πλευρά του Ηρακλή για να τρέξει και πάλι την υπόθεση στην Λοζάνη.
Γι' αυτό το θέμα και όχι μόνο, εντός της αυριανής (29/10) ημέρας θα υπάρξει συνάντηση του Ξενίδη με την Πανελλήνια Λέσχη, η οποία θα αναλάβει την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο Ξενίδης δεν έχει κάποια επίσημη θέση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, δεν μπορεί να εξουσιοδοτήσει τον Ιωαννίδη. Κάτι που πρέπει να γίνει μέσω του Ερασιτέχνη...
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: