Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζει ο Ντεμόλ!!

Ο Στεφάν Ντεμόλ θα συνεχίσει κανονικά να είναι στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ και οι όποιες παρεξηγήσεις υπήρξαν με τη διοίκηση έχουν αρθεί μετά τη συνάντηση που έχει χτες βράδυ με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη.
Συνεχίζει ο Ντεμόλ
Μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κέρκυρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣ ζήτησε να συναντηθούν το ίδιο βράδυ για να κλείσει το θέμα αυτό και να μη αιωρούνται διάφορα στην κοινή γνώμη των Ιωαννίνων. Έτσι χτες βράδυ πάνω από ένα δίωρο είχαν τετ-α-τετ συνάντηση, χωρίς την παρουσία τρίτων προσώπων (έχει σημασία αυτό…) και έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της ομάδας.
Πιο πριν ο Γιώργος Χριστοβασίλης ξεκαθάρισε στον Στεφάν Ντεμόλ ότι αυτή η συνάντηση δεν γίνεται με σκοπό να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας, γιατί ουδέποτε ειπώθηκε από τη διοίκηση ή από στέλεχος της διοίκησης ότι υπάρξει θέμα προπονητή στην ομάδα. Απλά θέλει μια πληρέστερη ενημέρωση σε κάποια επιμέρους ζητήματα της ομάδας, που το τελευταίο διάστημα προκάλεσαν απορία όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στην κοινή γνώμη (μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, παραγκωνισμός Ζαϊρί, Σκούφαλη, πειθαρχία παικτών κλπ).
Έτσι και οι δύο πλευρές έθεσαν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους, ο Ντεμόλ ενημέρωσε για όλα τα θέματα τον πρόεδρο και μέσα απ’ αυτή τη συζήτηση προέκυψε ότι η τυχόν παρεξηγήσεις έχουν διαλυθεί και η συνέχιση της συνεργασίας είναι επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών. Ενδεχομένως να υπάρξει και δελτίο Τύπου από την ΠΑΕ για να βάλει τέρμα στη φημολογία και προπονητολογία των τελευταίων ημερών.
Πηγή: gianninasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: