Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

"Εύχομαι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά την Κυριακή..."

Για την επιστροφή του στην Τούμπα μίλησε ο Βίκτορ Βιτόλο, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν του Παναθηναϊκού, να δηλώνει πως "το πιο σημαντικό τώρα και αυτό που θέλω είναι να κερδίσω την Κυριακή. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά την Κυριακή".
"Εύχομαι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά την Κυριακή..."
Αρχικά ο Βιτόλο ανέφερε όσον αφορά την επιστροφή του στην Τούμπα:
«Είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για μένα. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλές αναμνήσεις, αλλά αυτά πέρασαν πια. Έτσι είναι... Το πιο σημαντικό τώρα και αυτό που θέλω είναι να κερδίσω την Κυριακή. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά την Κυριακή...».
Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός, ο Βιτόλο τόνισε:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που κάνει πολύ δουλειά και έχει πολύ εργατικούς παίκτες. Οι φίλαθλοι στην Τούμπα αποτελούν έναν επιπλέον παίκτη και εμείς αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί, πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη μάχη, απ ότι θα δώσουν οι αντίπαλοι μας. Η Τούμπα είναι δύσκολη έδρα, όμως αν πάμε εκεί με αυτή τη νοοτροπία, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε θετικό αποτέλεσμα».
Για την δική του κατάσταση σημείωσε: «Έπαιξα δύο αγώνες στο πρωτάθλημα, πήγα πολύ καλά... Νομίζω ότι είχα καλή απόδοση και επιπλέον η ομάδα τελείωσε και τους δύο αγώνες με νίκες.
Αυτό που ξέρω είναι οι δυνατότητες μου... Η απόδοση μου θα είναι ολοένα και καλύτερη στη συνέχεια και μπορώ να πω ότι κάθε φορά που θα είμαι στο γήπεδο, οι φίλαθλοι να είναι σίγουροι ότι θα έχω μεγάλη χαρά και ότι θα είναι για μένα μεγάλη τιμή να φορώ την φανέλα του Παναθηναϊκού».
Και όσον αφορά τα ντέρμπι που τώρα αρχίζουν για την ομάδα του, ανέφερε: «Αρχίζει μια σειρά αγώνων, στην οποία όμως δεν αποφασίζεται ποια ομάδα θα είναι το φαβορί για τον τίτλο. Ταυτόχρονα όμως, μας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσουμε αν είμαστε προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, πως η ομάδα θα κάνει το παν για να μπορέσει να κατακτήσει τη Σούπερλιγκ. Η ομάδα έχει όρεξη να δουλέψει σκληρά και να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: