Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Να χτυπήσει στην ταχύτητα θέλει ο Μπόλονι!!

Ο Λάσλο Μπόλονι σήμερα δοκίμασε για πρώτη φορά σχήμα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και από τον τρόπο που έστησε την ομάδα του, φάνηκε πως θέλει να χτυπήσει την ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα στην ταχύτητα.
Να χτυπήσει στην ταχύτητα θέλει ο Μπόλονι

Ο Ρουμάνος τεχνικός του δικεφάλου φαίνεται να ποντάρει στην επιστροφή Φωτάκη, τον οποίο και ρίχνει στη μάχη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία μετά το Καζάν όπου ο Λαζάρ δεν ήταν σε καλή κατάσταση, να παίξει με τρεις γρήγορους μέσους. Οι δύο συν τον Ντιέγκο Αρίας.
Στην άμυνα, όπως και κάτω από τα δοκάρια, δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Ο Κώστας Χαλκιάς θα έχει μπροστά του τον Έτο δεξιά, τον Σνάουτσνερ αριστερά και τους Κοντρέρας – Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας.
Στην επίθεση και εκεί δεν υπάρχει έκπληξη, αφού στη κορυφή της επίθεσης παρέμεινε ο Θανάσης Παπάζογλου μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Χαριλάου.
Στα δεξιά του ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αριστερά του ο Άντρε Βιεϊρίνια.
Όπως όλα επίσης δείχνουν και να είναι καλά ο Ίβιτς, κάτι που θα φανεί στην αυριανή προπόνηση – Τούμπα, 17.30 – o Σέρβος θα κληθεί να δώσει βοήθεια ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Μπόλονι φαίνεται να προτιμά την χρησιμοποίησή του σε κάποια κρίσιμα λεπτά, παρά την παρουσία του στο αρχικό σχήμα, κάτι που φάνηκε όσο συμμετείχε ο Ίβιτς στη προπόνηση.
Ο Μπόλονι θέλει να τρέξει τον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται από το σχήμα που επιλέξει και έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα στήσει ο Φερέιρα την ομάδα του για να ισορροπήσει το παιχνίδι.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: