Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Να δημιουργήσει δική του παράδοση!!

Ο Άρης θα προσπαθήσει να συνεχίσει να κερδίζει την ΑΕΚ εκτός έδρας, έχοντας δύο νίκες τα τελευταία τρία χρόνια.

Να δημιουργήσει δική του παράδοση!
Η αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι αναμφίβολα ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια που καλούνται να δώσουν οι Κίτρινοι, δεδομένων των σνυθηκών και της μέτριας παρουσίας τους από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι και το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σάκης Τσιώλης και οι ποδοσφαιριστές του θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με μοναδικό στόχο το διπλό, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν μια αρνητική παράδοση που θέλει τους Κίτρινους να έχουν καταφέρει να κερδίσουν την ΑΕΚ εκτός έδρας μόλις 3 φορές από το 1960 μέχρι και σήμερα. Βέβαια οι δύο είναι τα τελευταία΄3 χρόνια και ο ΑΡΗΣ θέλει να συνεχίσει στο ίδιο... τέμπο!
Η αρχή έγινε στις 12 Φεβρουαρίου του 1989, όταν ο ΑΡΗΣ, με τον Αλκέτα Παναγούλια στον πάγκο, κέρδισε την ΑΕΚ στο στάδιο "Νίκος Γκούμας" με 0-1 με γκολ του Οικονομίδη στο 54`.
Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια, στα οποία κυριαρχούσαν τα ισόπαλα αποτελέσματα και οι ήττες, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες κόντρα στην Ενωση.
12 Απριλίου 2009. ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 0-1 δια ποδός... Κόκε στο 23` της αναμέτρησης. Οι Κίτρινοι μπήκαν με μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να πάρουν τρίποντο και να τα παίξουν όλα για την έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο τη χρονιά εκείνη ως... δια μαγείας η Λάρισα κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να μην μπορεί να χαρεί έτσι όπως θα έπρεπε αυτό το σπουδαίο διπλό.
Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: