Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τεσσάρα με "σούπερ Μάριο" η Μπάγερν!!

Η Μπάγερν με δύο γκολ του «Σούπερ-Μάριο» Γκόμεζ επικράτησε με 4-0 της Νυρεμβέργης, ξεπερνώντας την ήττα από το Ανόβερο- Δύσκολες νίκες για Γκλάντμπαχ, Σάλκε
Τεσσάρα με "σούπερ Μάριο" η Μπάγερν
Στις νίκες επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, αφού κέρδισε με 4-0 την Νυρεμβέργη στην «Αλιάνζ Αρίνα» για την 11η Αγωνιστική φθάνοντας τους 25βαθμούς.
Η Μπάγερν πήρε προβάδισμα μόλις στο 2' όταν ο Σβαινστάϊγκερ σέντραρε από τα δεξιά για τον Γκόμεζ, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Στέφαν. Οι Βαυαροί ζευγάρωσαν τα τέρματα της στο 20' όταν ο Μίλερ πάσαρε στον Γκόμεζ που βρήκε τον Σβαινστάϊγκερ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 στο 39' όταν ο Λαμ πάσαρε στον Ριμπερί, ο οποίος με δεξί σουτ από τα 18 μέτρα έστειλε την μπάλα στην γωνία του Στέφαν. Η Μπάγερν έκανε το τελικό 4-0 στο 69' όταν ο Κρόος πάσαρε στον Γκόμεζ, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Στέφαν.
Στην 4η θέση πέρασε η Γκλάντμπαχ, αφού επικράτησε με 2-1 του Ανόβερο στο «Μπορούσια Πάρκ» φθάνοντας τους είκοσι βαθμούς. Η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ στο 21' όταν Αράνγκο και Χάνκε συνδυάστηκαν και ο δεύτερος πάσαρε στον Ρόις, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ζίλερ. Το Ανόβερο απάντησε στο 26' όταν ο Πάντερ σέντραρε από τα αριστερά για τον Πόγαδετς, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι πήραν νέο προβάδισμα στο 50' όταν ο Αράνγκο πάσαρε στον Ρόις, ο οποίος με δεξί σουτ από τα 16 μέτρα νίκησε τον Ζίλερ κάνοντας το 2-1.
Στην 2η θέση ανέβηκε η Σάλκε, αφού επικράτησε με 3-1 της Χοφενχάϊμ στην «Βέλτινς Αρίνα» φθάνοντας τους είκοσι ένα βαθμούς.  Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 28' όταν ο Ντράξτερ τροφοδότησε τον Ραούλ, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Στάρκε. Η Χοφενχάϊμ ισοφάρισε στο 63' όταν Μπάμπελ γύρισε στον Ιμπίσεβιτς που με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ουνερστάλ. Η Σάλκε πήρε νέο προβάδισμα στο 73' όταν ο Χούντελααρ κέρδισε πέναλτι από τον Κόμπερ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 2-1. Η Σάλκε «κλείδωσε» την νίκη στο 76' όταν ο Ντράξτερ πάσαρε στον Χούντελααρ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Στην 10η θέση σκαρφάλωσε η Χέρτα Βερολίνου, καθώς νίκησε με 3-2 την Βόλφσμπουργκ στην «Βολβσβάγκεν Αρίνα» φθάνοντας τους δεκαέξι βαθμούς. Η Χέρτα πήρε προβάδισμα στο 27' όταν ο Λασονγκά πάσαρε στον Ράφαελ, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Μπενάλιο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 31' όταν ο Ντεζάγκα τροφοδότησε τον Μαντζούκιτς, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Η Χέρτα σκόραρε ξανά στο 36' όταν ο Λασονγκά κέρδισε πέναλτι από τον Μπενάλιο, το οποίο αξιοποίησε ο Κομπιασβίλι. Η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στο 84' με απευθείας αριστερό φάουλ του Σάφερ από τα 18 μέτρα, όμως η Χέρτα πήρε την νίκη στο 85' όταν ο Ράμος τροφοδότησε τον Λασονγκά, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: