Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τα καραγκιοζιλίκια του πληρώνει ο Πάντελιτς!!

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Μάρκο Πάντελιτς δεν παίρνει ούτε μία ευκαιρία από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το γεγονός ότι η σχέση του με τα δίχτυα είναι ιδιαίτερα στενή.
Τα καραγκιοζιλίκια του πληρώνει ο Πάντελιτς
Όσοι διαβάζετε σκύλο, ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί με τον Σέρβο επιθετικό. Από την περασμένη σεζόν, από τον Απρίλη τα γράφαμε για τα καραγκιοζιλίκια του Πάντελιτς!
Αυτά πληρώνει ο Μάρκο Πάντελιτς. Όλα ξεκίνησαν για τον έμπειρο γκολτζή στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Έβαλε γκολ και έτρεξε να αγκαλιάσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να του αφιερώσει το τέρμα (φωτό κάτω). Τον είχε δεν τον είχε είκοσι μέρες προπονητή!!! Από τότε ο κατά τ' άλλα συμπαθής επιθετικός είχε μπει στο μάτι του προπονητή αλλά και των συμπαικτών του.
Συνέχισε τα ...καραγκιοζιλίκια, όπως τα χαρακτήριζαν αρκετοί συμπαίκτες του, και σε άλλα παιχνίδια σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα και πανηγυρίζοντας γκολ λες και σκόραρε σε τελικό Μουντιάλ. Αυθόρμητος λέει ο ίδιος ότι είναι, αλλά δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Πληρώνει το γεγονός ότι το παίζει πιο Ολυμπιακάρας από άλλους.
Φανταστείτε δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ή ο Βασίλης Τοροσίδης που παίζουν περισσότερα χρόνια στην ομάδα και έχουν ματώσει τη φανέλα. Από πού και ως πού ο Πάντελιτς να το παίζει πιο Ολυμπιακάρας απ' όλους;
Αυτό πληρώνει και αυτό θα τον τελειώσει...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: