Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Αναστασάκος... Κυρίου στο Περιστέρι!!

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου με πρωταγωνιστή τον Ηλία Αναστασάκο, ο οποίος γύρισε το ματς για την ομάδα του με δύο προσωπικά του γκολ (61'-64'), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 57' με τον Σκέμπρι..
Αναστασάκος... Κυρίου στο Περιστέρι!
Αήττητος παρέμεινε και την 8η αγωνιστική ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έδειξαν πειθαρχία, αποφασιστικότητα και υπομονή και παρ' ότι έμείναν πίσω στο σκορ στο 57' με το γκολ του Σκέμπρι, κατάφεραν αν πάρουν τους τρεις βαθμούς με δύο τέρματα του Αναστασάκου στο 61' και το 64'.
Το ματς ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πραγματοποιώντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, καμία όμως από αυτές δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... κλασσική! Από την άλλη μεριά, ο Πανιώνιος, αν και βγήκε δύο φορές στην αντεπίθεση δεν μπόρεσε να κυνηγήσει με αξιώσεις το γκολ αφού οι τελικές επιλογές ήταν λανθασμένες. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους από το 23' μέχρι το 35', μία χρονική περίοδος όπου έχασαν συνολικά έξι ευκαιρίες με τους Γιαννούλη (23', 24'), Φυτανίδη (26'), Μπρίτο (28'), Μήτρογλου (32') και Επστάιν (36'). Μάλιστα στη φάση του Μήτρογλου οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, καθώς ο Τσότσαλιτς έκοψε αντικανονικά τον Έλληνα διεθνή επιθετικό!
Όπως καταλαβαίνετε, ο Πανιώνιος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, ενώ η μοναδική φάση που απείλησε ήταν στο 42' με τον Ιτάνζ να αποκρούει εξ επαφής το σουτ του Σιόβα.
Στην επανάληψη τα πράγματα ήλθαν λίγο διαφορετικά για τους Περιστεριώτες, παρ' ότι ήταν οι κυρίαρχοι του πρώτου μέρους. Και αυτό γιατί στο 57' ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο σκορ, με τον πρώην... Βολιώτη, Σκέμπρι να ανοίγει το σκορ (0-1).
Με το που δέχτηκε το γκολ ο Ατρόμητος, ο Γιώργος Δώνης έριξε στο ματς (60') τον Αναστασάκο, προκειμένου να αλλάξει την εικόνα του σκορ. Ο Έλληνας επιθετικός δικαίωσε τον προπονητή του ένα λεπτό αργότερα (61') φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1) και στο 64' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
Ο Πανιώνιος πάντως είχε τις ευκαιρίες του μέχρι το τέλος να ισοφαρίσει, ήταν όμως άτυχος και έτσι έμεινε το 2-1 υπέρ των Περιστεριωτών.
90'+3' Λήξη αγώνα
90'+2' Ο Ιτάνζ έδιωξε τη σέντρα του Κβιρκβέλια, ο Πετκάκης έκανε το σουτ, ο Σκόνδρας δεν έδιωξε σωστά, αλλά ο Γουνδουλάκης πλάσαρε σωστά.
85' Κίτρινη στον Μπάλλα.
83' Σουτ του Μιλοβάνοβιτς από πλάγια έξω από την περιοχή, άουτ.
83' Κεφαλιά του Ζουέλα προς τα πίσω, ο Ιτάνζ μπλόκαρε την μπάλα.
81' Αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο Μπάλλας παίρνει τη θέση του Μπρίτο.
79' Ο Μιλοβάνοβιτς αντί του Ρόκα.
77' Αλλαγή για τον Πανιώνιο: Ο Δημούτσος στη θέση του Επστάιν
69' Αλλαγή για τον Πανιώνιο: Έξω ο Σάμαρης, μέσα ο Κολοβός.
66' Κίτρινη στον Αναστασάκο
64' Γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Αναστασάκος δίνει προβάδισμα στους Περιστεριώτες (2-1). Ύστερα από σουτ του Μήτρογλου,  Ελευθερόπουλος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Σκόνδρα, ο οποίος γύρισε στον Αναστασάκο και αυτός με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
63' Σουτ του Μήτρογλου μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
61' Γκολ για τον Ατρόμητο: Η χρυσή αλλαγή του Δώνη, ο Ηλίας Αναστασάκος, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ισοφαρίζει σε 1-1.
60' Αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο Αναστασάκος αντί του Καραγκούνη.
57' Γκολ για τον Πανιώνιο: Ο Σκέμπρι, ύστερα από σέντρα του Σιόβα από δεξιά, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ για το 0-1.
48' Έξυπνη μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Κβιρκβέλια, ο Ιτάνζ όμως μπλόκαρε την μπάλα.
46' Έναρξη δευτέρου μέρους
45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου
43' Σουτ του Σιόβα, απέκρουσε εξ επαφής ο Ιτάνζ
42' Κίτρινη στον Γιαννούλη.
39' Ο Μήτρογλου σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε...
34' Σουτ του Επστάιντ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου για να καταλήξει άουτ.
31' Άλλη μία καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Μήτρογλου ('υστερα από πάσα του Τάτου) βγήκε τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο, καθυστέρησε όμως και ο Τσότσαλιτς, άπλωσε το πόδι και του πήρε την... ΄μπουκιά από το στόμα. Στο ριπλέι όμως φάνηκε ο Κροάτης αμυντικός του Πανιωνίου έκοψε αντικανονικά τον επιθετικό των γηπεδούχων. Συνεπώς θα έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι.
28' Απίστευτη χαμένη φάση για τον Ατρόμητο. Ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Επστάιν στον Μπρίτο, ο τελευταίος έπιασε ένα καλό μονοκόματο σουτ, αλλά ο Κουμορτζί έκοψε σε κόρνερ!
27' Κίτρινη κάρτα στον Κβιρκβέλια
26' κεφαλιά του Φυτανίδη άουτ.
24' Σουτ του Γιαννούλη, ο Τσότσαλιτς έδιωξε σε κόρνερ με το κεφάλι.
23' Σουτ του Γιαννούλη απέκρουσε ο Τσότσαλιτς.
18' Σέντρα του Μπρίτο, Τσότσαλιτς έδιωξε παρακινδυνευμένα με το κεφάλι προς τα πίσω και ευτυχώς για τον Πανιώνιο η μπάλα  έφυγε κόρνερ και όχι στα δίχτυα του "Ελέ".
14' Σουτ του Κβιρκβέλια για τον Πανιώνιο και μπλοκάρει ο Ιτάνζ
6' Καλή φάση για τον Ατρόμητο, ο Σκόνδρας έβγαλε ωραία σέντρα στον Μηότρογλου που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ελευθερόπουλο, ο έμπειρος πορτιέρο βγήκε έγκυρα και μάζεψε τη μπάλα.
1' σέντρα στο παιχνίδι
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου, Καραγκούνης
Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Σέμπρι, Κούτσι, Σάμαρης, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: